• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Sta er als verfretailer nooit alleen voor

Eindelijk een verfgroothandel die óók jouw kennis- en businesspartner is

Wij zijn jouw kennispartner, businesspartner én verfgroothandel in één

Kennispartner

Altijd bereikbaar voor kosteloos advies en inspiratie en constant op de hoogte dankzij proactieve kennisdeling, workshops en productpresentaties.

Businesspartner

Jouw partner, ook op het gebied van ondernemerschap zoals het aanbieden van nieuwe producten, services, het inzetten van marketing of het optimaliseren van je schappenplan.

Verfgroothandel

Niet alleen het allergrootste assortiment van Nederland, maar ook een eigen bestel- en bezorgservice die altijd aansluit op jouw wensen.

Voor iedere verfretailer

Bij Van Wijk Verf maakt het niet uit wie je bent, wat je bent of wat voor soort winkel je hebt. Voor iedereen is dezelfde kwaliteit, service en persoonlijke aandacht.

Het grootste assortiment aan verf en aanverwante artikelen van Nederland

Voor welke uitdaging jouw klant ook staat, wij hebben de beste oplossing. Het breedste en diepste assortiment aan verf en aanverwante materialen van Nederland, die vind je bij ons. We hebben alles direct op voorraad en leveren franco, door onze eigen chauffeurs. Zelfs als het gaat om één stuk. Zo kun je pas écht service verlenen.

Nieuws en inspiratie

Bij Van Wijk Verf gebeurt er genoeg op het gebied van Retail! Hier lees je het laatste nieuws over opkomende evenementen, kennissessies en laat je je inspireren door mooie verhalen of klantcases. Actief op de hoogte blijven? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram of LinkedIn!

Van Wijk Verf in cijfers

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.