• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Verftechnisch advies

Wij staan voor je klaar met verftechnisch advies

Stelt jouw klant een vraag waar je geen antwoord op weet? Of is er deskundig, verdiepend onderzoek en advies nodig bij jouw klant thuis? Dan kan Van Wijk Verf helpen met verftechnisch advies! Onze onafhankelijke verfadviseurs staan voor je klaar om je alles te vertellen over de ruim 15.000 producten in ons assortiment en hoe deze te gebruiken. Als kennispartner zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en producten. Telefonisch, via WhatsApp of in onze filialen, jouw persoonlijke adviseur is altijd bereikbaar.

Jouw vaste, persoonlijke contactpersoon kent jouw bedrijf, is ervaren en altijd op de hoogte van de nieuwste producten en technieken. De vakmensen hebben uitgebreide kennis over en voor onder andere vakschilders, monumenten en vastgoedprojecten. Je bereikt je adviseur gemakkelijk met één telefoontje of appje.

Van-wijk-verf-retail-129

Onafhankelijk verftechnisch advies voor jou als retailer

Onafhankelijk en compleet

Wist je dat we meer dan 100 merken in ons assortiment hebben? Hierdoor hebben we niet alleen altijd het juiste merk en product in huis, het zorgt er ook voor dat wij een onafhankelijke kennis- en businesspartner voor je kunnen zijn.

Leren van specialisten

Op de hoogte blijven van de nieuwste producten, technieken en trends? Door middel van onze kennissessies en productpresentaties weet jij altijd waar je het over hebt als jouw klanten met een vraagstuk komen. Toch nog vragen? Jouw persoonlijk adviseur is altijd bereikbaar.

Méér dan advies

Vraagt de uitdaging van jouw klant om specialistisch advies op locatie? Onze specialisten denken graag met jou mee bij iedere situatie, want de ene vraag is de ander niet. Dat is nou de kosteloze service van Van Wijk Verf.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.