• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

(Online) bestellen

Maak het jezelf makkelijk met (online) bestellen

Bij Van Wijk Verf kun je (online) bestellen op de manier die bij jou past. Telefonisch, per mail, WhatsApp en zelfs online via onze online catalogus – wij maken inkopen zo snel en gemakkelijk mogelijk voor je. Ook is het herbestellen van je voorraad eenvoudig dankzij de Van Wijk Verf bestel-app. Wil je wegwijs gemaakt worden binnen ons meest complete assortiment van Nederland of heb je vragen bij het bestellen van jouw artikelen? Neem contact op met jouw persoonlijke adviseur. Nog geen klant en toch inzicht krijgen in ons aanbod? Bekijk dan eens onze online catalogus.

van-wijk-verf-retail-110

Volledige catalogus

Bij Van Wijk Verf weet je dat je te maken hebt met het grootste en meest uitgebreide assortiment van Nederland. Je bekijkt onze 100 merken en 15.000 producten eenvoudig in onze online catalogus. Kun je toch iets niet vinden? Vraag het jouw persoonlijk adviseur, hij regelt het graag voor je.

Passend advies

Vragen over onze producten? Deze stel je gewoon aan jouw persoonlijk adviseur. Onze vakmensen zijn altijd bereikbaar als kennispartner voor gratis specialistisch advies. Je belt, appt of mailt ze gemakkelijk en krijgt vrijwel direct antwoord. Zo krijg jij alle aandacht die je verdient en maak jij het verschil voor je klanten.

Bestellen via de bestel-app

Wij denken graag met je mee. Ook als het over bestellen gaat. Daarom ontwikkelden wij voor huidige klanten een app waarin je gemakkelijk producten kunt bestellen. Door in te loggen in jouw eigen bestelomgeving, scan je eenvoudig de EAN-code. Eenvoudig én snel!

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.