• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Kleuradvies

Het juiste adres voor kleuradvies

Van Wijk Verf ondersteunt je bij het geven van kleuradvies aan je klanten én kan je helpen het eindresultaat van te voren te visualiseren. Als retailer heb je een belangrijke adviserende taak. Want hoe komt de kleur die in een tijdschrift is gespot, precies zo op de muur van de klant? Je geeft bijvoorbeeld advies over de meest geschikte kleurencombinaties, de lichtinval, de ondergrond en de manier van aanbrengen. Hierbij neem je de klant mee in de opties die hij heeft. Onze adviseurs helpen je graag met onze visualisatietools waarmee het eindresultaat al te zien is voordat jouw klant is begonnen.

Van-wijk-verf-retail-235

Het beste kleuradvies door ruime kennis

Ervaar ook de meerwaarde van Van Wijk Verf op het gebied van kleuradvies.

De juiste producten in de juiste kleur

Professionele producten zorgen voor de professionele resultaten. Dat ene verschil in kleur kan jouw klant precies dat ‘wauw-effect’ geven waar hij naar op zoek is. Jouw adviseur zorgt dat jij altijd de juiste producten in je assortiment hebt. Zo kan de klant voor elke kleur bij jou terecht.

Ruime kennis

Onze jarenlange ervaring en ruime technische kennis over onze merken en producten delen we graag met jou. Regelmatig organiseren wij kennissessies of productpresentaties. Houd onze nieuwspagina en social media in de gaten voor de laatste updates.

Meer dan een verfgroothandel

Van Wijk Verf is naast een groothandel, ook jouw ondernemende kennis- en businesspartner. We denken mee over business en ondernemerschap en houden je op de hoogte van de laatste productinnovaties en veranderingen in de markt. Onze klanten écht verder helpen, dat is ons doel.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.