Gereedschap

Al het gereedschap voor een compleet aanbod

Is jouw klant op zoek naar het juiste gereedschap voor een project of ben je gewoon benieuwd welk merk het best past binnen jouw aanbod? Neem dan contact op met jouw persoonlijk specialist. Bij Van Wijk Verf hebben we een uitgebreide selectie in ons complete assortiment.

Gereedschap

Onze merken aan gereedschap

Bahco-logo

Bahco

Bahco is hét toonaangevende merk voor hoogwaardig handgereedschap. Dit Zweedse bedrijf is al sinds 1886 actief in de markt en heeft daarmee de nodige kennis opgedaan. Door middel van vele ontwikkelingen en innovaties is het een merk dat bekend staat om zijn goede kwaliteit.

Fein-logo

Fein

Fein hoort al sinds 1867 bij de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. Dit is zeker ook te danken aan het feit dat dit merk bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

Festool-logo

Festool

Het mooie aan Festool is dat zij écht het doel hebben om het werk van de vakman eenvoudiger te maken. Dit doen ze door hun producten vanuit de praktijk te ontwikkelen. Zo zijn de producten van Festool exact op de behoeften en eisen van vakmensen afgestemd.

OLFA-logo

Olfa

Olfa heeft in 1956 het eerste afbreekmes ter wereld ontworpen. Het Japanse merk biedt sindsdien afbreekmessen van uitstekende kwaliteit. Perfect voor al het snijwerk van de vakschilder.

Rupes-logo

Rupes

Rupes biedt kwalitatief hoogstaande producten met een focus op gebruikscomfort. Door het ontwikkelen van producten op basis van onderzoek en nieuwe technologieën is dit merk een van de allerbesten in de markt.

SHI-logo

SHI

SHI biedt toegankelijk, doch goed schildersgereedschap. Door de producten te selecteren op constante kwaliteit, perfecte resultaten en een hoog gebruiksgemak creëert SHI een aantrekkelijk assortiment voor de vakschilder.

Sievert-logo

Sievert

Sievert biedt met hun thermisch gereedschap dé oplossing voor solderen, verhitten en verbuigen. De continue innovatie en lange ervaring van dit merk resulteert in goede, constante kwaliteit gereedschappen.

Steinel-logo

Steinel

Steinel is een echte topper op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze maken hun producten op basis van functionaliteiten en eenvoudige bediening.

Qblades-logo

QBlades

QBlades is ontworpen door twee vakmannen vanuit ergernis over de bestaande zaagbladen. QBlades voldoen dan ook aan alle dagelijkse eisen van de vakman. Het merk biedt universele zaagbladen voor multitools op de bouw.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.