• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Compleet assortiment

Een compleet assortiment voor iedere verfretailer

Alles wat je als retailer nodig hebt, op één plek: dat is een compleet assortiment. Met meer dan 15.000 verschillende kwaliteitsproducten van meer dan 100 merken hebben we bij Van Wijk Verf het breedste en diepste assortiment aan verf- en non-paintproducten van Nederland! Toch iets niet kunnen vinden? Vraag dan je persoonlijk adviseur naar de mogelijkheden voor maatwerkoplossingen.

Van-wijk-verf-202
Compleet assortiment

Onafhankelijk en altijd in de buurt

Ons assortiment vind je niet alleen in onze 7 filialen in Tiel, Arnhem, Doetinchem, Ede, Lichtenvoorde, Nijmegen en Zutphen, maar natuurlijk ook gewoon in onze online catalogus. Weet je niet zeker welk product het beste aansluit op de grote vraag van jouw klanten? Dan voorzien we je van persoonlijk advies. Bij Van Wijk Verf bezorgen we naast je bestelling ook passend advies geheel kosteloos.

7 filialen

Naast dat we online altijd bereikbaar zijn, kun je natuurlijk ook gewoon langskomen op één van onze vestigingen. Ons hoofdfiliaal bevindt zich in Tiel. Daarnaast zijn we te vinden in Arnhem, Ede, Lichtenvoorde, Nijmegen, Doetinchem en Zutphen.

Persoonlijk advies

Met zo’n ruim assortiment als dat van ons, is het soms lastig de juiste producten te adviseren voor jouw klant. Jouw vaste retailspecialist voorziet je van kosteloos én onafhankelijk advies over onze producten en diensten.

Kosteloze service

Van Wijk Verf is meer dan een groothandel. Wij willen jouw bedrijf echt verder helpen als ondernemende kennis- en businesspartner, op operationeel en strategisch niveau. Daarom gaan we verder dan het leveren van de juiste producten. We denken we ook mee met bijvoorbeeld de inrichting van jouw schappen, of hoe je jouw producten goed promoot.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.