Muurverf en lakken

De mooiste A-merken muurverf en lakken

Het adviseren over verf en lakken geeft jou als retailer een streepje voor bij de klant. Bij Van Wijk Verf hebben we altijd de juiste muurverf en lakken in huis voor iedere toepassing, ondergrond, uitstraling, techniek of kleur. Jouw persoonlijk verftechnisch specialist adviseert je graag in de keuze voor de juiste merken en producten. Van A-merk Wijzonol tot ons unieke huismerk Vewelux, wij zorgen dat je voorzien bent van topmerken in jouw assortiment.

Muurverf-en-lakken

Onze merken aan muurverf en lakken

Wijzonol-logo

Wijzonol

Decennialang werken we samen met het merk Wijzonol. Dit echte A-merk staat garant voor producten van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast staat het familiebedrijf bekend om het beste kleurmengsysteem en snelle kleurlaboratorium en superspecifieke verftechnische adviezen.

Vewelux-logo

Vewelux muur-/lakverf

Ons unieke huismerk Vewelux bestaat ondertussen al ruim 35 jaar. Deze kwaliteitsproducten zijn ontstaan door de vraag uit de markt en uitgebreid getest door interne en externe professionals. Vewelux is exclusief verkrijgbaar bij Van Wijk Verf of bij de door ons bevoorrade winkels.

Koopmans

Koopmans

Koopmans Verf bestaat al sinds 1885. Het familiebedrijf is een Oud Hollands merk met een top prijs-kwaliteitverhouding. Onder andere een goed kleurmengsysteem zorgt voor een uitgebreid ready mixed assortiment voor binnen en buiten.

Logo Finess 2020

Finess

Het Nederlandse merk Finess biedt voor iedere schilderklus van de kritische en prijsbewuste consument een oplossing. Ruim 40 jaar ervaring en meer dan 30.000 kleuren in het mengsysteem zorgen voor het meest uitgebreide ready mixed assortiment voor de retailer.

Traelyx

Trae-Lyx

Voor een luxe uitstraling van houten vloeren en meubelen moet je bij Trae-Lyx zijn. Dit merk vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal, waarbij Trae letterlijk “hout’’ betekent en Lyx de vertaling is van “luxe’’. Mooi hout vraagt om een goede behandeling en die vind je bij de producten van Trae-Lyx.

Avis-logo

AVIS

De verven van Avis hebben een sterke reputatie door kennis en vakmanschap. Om zeker te zijn van een continue topkwaliteit maakt Avis gebruik van productie op kleinere schaal. De ontwikkeling van innovatieve producten zorgt voor een geliefd merk binnen ons assortiment.

Tenco

Tenco

Het merk Tenco bestaat al sinds 1885. Hier wordt gezorgd voor een actueel en compleet assortiment. Dit doen ze bij Teco door hun verfproducten aan te passen aan de behoefte van de klant en de laatste milieueisen.

osmo

Osmo

Het Duitse merk Osmo staat bekend om natuurlijke grondstoffen, oliën en wassen. Zij bieden naar eigen zeggen de beste bescherming voor jouw hout. En dat met oog voor het milieu en duurzaamheid.

Cepe

Cepe

De milieuvriendelijke producten van het merk Cepe zorgen voor karakter binnen én buiten het huis. Onder de milieuvriendelijke producten vind je onder andere beitsen, lakken en oliën zonder nadelige oplosmiddelen.

Lacq

Lacq

Geproduceerd in Tiel en al actief sinds 1839! Lacq gaat voor ambachtelijke kwaliteit en heeft een divers assortiment voor binnen en buiten. Het duurzame merk biedt verf van professionele kwaliteit voor bewuste klussers.

motip

Motip-Duplicolor

Motip-Duplicolor beschikt over een breed assortiment aan kwaliteitsspuitbussen. Jarenlange kennis en specialisatie zie je terug in hun producten. Staat de kleur die je zoekt niet standaard in het schap? Dat is geen probleem, want in onze filialen zijn de spuitbussen op elke gewenste kleur te maken.

hammerite

Hammerite

Vanaf 1984 is de verf van Hammerite al op de markt. Het Engelse merk is gespecialiseerd in oplossingen voor het herstellen, decoreren en beschermen van alle metaal. Ondersteund door technologisch onderzoek en innovatie wordt Hammerite verkocht in meer dan 55 landen.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.