Reparatie- en vulmiddelen

Voor een jarenlang mooi resultaat

Van Wijk Verf biedt een breed assortiment aan reparatie- en vulmiddelen. Het mooiste resultaat behaal je immers met de juiste producten. Heeft jouw klant nog voor het schilderen een uitdaging met oneffenheden? Vraag jouw persoonlijk adviseur naar de oplossing.

Reparatie-en-vulmiddelen

Onze merken aan reperatie- en vulmiddelen

EazyFix

Eazy-Fix

Eazy-Fix biedt het enige complete assortiment houtreparatie voor de retail en zorgt voor een vakkundig resultaat met maximale duurzaamheid. Jouw klant wordt voorzien van een professionele oplossing voor houtreparaties op basis van meer dan 30 jaar ervaring.

Alabastine

Alabastine

Met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus van jouw klant. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt om hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen.

Bolivia-logo

Bolivia

Voor een sterk assortiment aan vul-, plamuur & reparatieproducten ben je bij Bolivia aan het juiste adres. De unieke samenstelling van deze producten zorgt voor een passende vuloplossing op vrijwel iedere ondergrond.

DenBraven-logo

Den-Braven

Perfecte hechting op de meeste ondergronden vind je sinds 1974 bij Den Braven. De hoogwaardige ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols zijn eenvoudig in gebruik en bieden betere resultaten door constante ontwikkeling.

Bison

Bison

Al decennialang is het merk Bison marktleider in het lijm- en kitsegment. Het brede aanbod van het merk voorziet in bevestigen, repareren, monteren en afdichten. Gemaakt voor de kritische doe-het-zelvers en gegarandeerde kwaliteit door het kwaliteitborgingssysteem.

Perfax

Perfax

Al sinds 1881 werkt het merk Perfax aan permanente optimalisering van behangplaksels en andere decoratielijmen. De hoge kwaliteit en betrouwbare producten van de Duitse merk zorgen ervoor dat Perfax al 85 jaar te koop is in de Benelux.

Rubson

Rubson

De reparatie- en vulmiddelen van Rubson staan voor kwaliteit en efficiëntie. Van voegkitten tot vochtopnemers, Rubson maakt aanbrengen makkelijker en is daarmee erg gebruiksvriendelijk. Dit maakt het merk uitermate geschikt voor de retailer.

Pattex

Pattex

Pattex is al sinds 1956 een revolutie op de markt voor kleefstoffen. Met meer dan 65 jaar ervaring zorgt Pattex voor een zeer uitgebreid assortiment aan lijmen voor allerlei toepassingen voor de consument.

Vewelux

Vewelux

Gemaakt door schilders en gericht op de punten waar jouw klanten tegenaan lopen. De reparatie- en vulmiddelen van Vewelux zijn alleen bij Van Wijk Verf te verkrijgen. De producten van Vewelux staan garant voor een super prijs prijs-kwaliteitverhouding.

Soudal-logo

Soudal

Soudal is een vooraanstaand merk in silicone, lijm en PU-schuim. Deze internationale speler is expert op het gebied van chemische bouwspecialiteiten en is beschikbaar voor een compleet assortiment in de retail.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.