• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Verfspuitadvies

Verfspuitadvies van vakmensen

Krijg jij wel eens vragen over het aanbrengen van verf door middel van een verfspuitmachine? Bij Van Wijk Verf ben je aan het juiste adres voor verfspuitadvies. Zo adviseren we graag over de juiste apparatuur en bijbehorende producten. Er zijn vele machines op de markt voor consumenten. Onze persoonlijk adviseurs hebben de kennis over deze machines en de fijne kneepjes van het vak. Wij helpen jou bij alles wat je nodig hebt om jouw klant passend van dienst te zijn.

Van-wijk-verf-158

Volledig verfspuitadvies

Om jouw klant optimaal te bedienen helpen we je op de volgende punten:

Juiste producten

Het gebruik van de juiste producten is van groot belang bij een verfspuitklus. In ons complete assortiment vind je de juiste spuitapparatuur en de producten die nodig zijn voor een goede voorbereiding. Onze vakspecialisten geven je graag verfspuitadvies. Zo ben je jouw klanten optimaal van dienst bij vragen over verfspuiten.

Voorbereiding

De voorbereiding van een spuitklus neemt iets meer tijd in beslag dan bij een verfklus. Het goed afplakken van alles is cruciaal voor een strak resultaat. Kleine nevel verspreidt zich veel makkelijker door de lucht dan grote druppels. Onze afplakmaterialen vind je onder andere in onze online catalogus.

Merken aan spuitapparatuur

In ons assortiment vind je verschillende merken als het gaat om spuitapparatuur. Graco is wereldwijd marktleider. Hun apparatuur is optimaal afgestemd op het gebruikersgemak. De spuitapparatuur van Wagner levert een strakke en gladde finish op ieder oppervlak. Vraag jouw persoonlijk adviseur welk merk het best past in jouw assortiment.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.