Non-paint & verfbenodigdheden

Al jouw non-paint & verfbenodigdheden op voorraad

Passend materiaal bij de klus bespaart jouw klant veel tijd. Bij Van Wijk Verf vind je een groot assortiment aan non-paint & verfbenodigdheden. Kwasten en rollers van verschillende merken, schuurmateriaal van Sia of 3M, of afplakmateriaal van Deltec. Jouw persoonlijk adviseur vertelt je graag over deze en de rest van de meer dan 100 merken in ons assortiment.

Non-paint

Kwasten, rollers en meer

Goudhaantje

Van Dam’s Kwastenfabriek – Goudhaantje

De enige Nederlandse kwastenfabriek die ook echt in ons land gevestigd is, vind je in Culemborg. Daar vind je Van Dam’s Kwastenfabriek met hun merk Goudhaantje als paradepaardje. Deze Nederlandse topkwaliteit zorgt al sinds 1928 dat professionele producten beschikbaar zijn voor de consument.

Anza-logo

Anza

Anza zorgt door constante innovatie dat jouw klant het juiste materiaal heeft voor ieder project. De kwasten, rollers en andere verfgereedschappen zijn gericht op de perfecte balans in de hand voor een optimaal resultaat.

Vewelux

Vewelux non-paint

Vewelux biedt een uitgebreid assortiment aan non-paintproducten. Ons private label zorgt voor een top prijs-kwaliteitverhouding dankzij decennialange ervaring. De kwasten, beugels, rollers, emmers, roosters en verfbakjes van Vewelux zijn exclusief verkrijgbaar bij Van Wijk Verf.

Elma

Elma

Professionele kwaliteit voor de consument aanbieden in jouw assortiment? Elma bestaat al sinds 1965 en heeft een compleet schappenplan beschikbaar voor de retail. Het merk staat voor kennis, kwaliteit en gemak en biedt een compleet non-paintpakket voor de retail.

GoPaint-logo

GO!Paint

De kwalitatieve producten van GO!Paint zijn ontwikkeld vanuit de vraag van de schilder. Professionele en innovatieve producten dus die uitermate geschikt zijn voor de ratail. Sinds 2004 staat gebruiksgemak voorop bij de hoge kwaliteit verfbakjes & emmers van GO!Paint.

Staalmeester-logo

Staalmeester

Kwasten van hoge kwaliteit die ook gebruikt worden door professionals vind je bij het merk Staalmeester. Stel jouw klant in staat verven en lakken strak aan te brengen door de synthetische of varkensharen-kwasten bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven.

Schuurmateriaal  

Sia-Abravises

Sia

Jaren aan kennis, ervaring en innovatiekracht over schuurmaterialen vind je bij het merk Sia. Het merk bestaat al sinds het jaar 1875 en is uitgegroeid tot een grote speler op de wereldwijde markt. Wist je dat het assortiment van Sia zelfs beschikt over speciale kleinverpakkingen voor de retail?

3M-logo

3M

Het schuurmateriaal van 3M staat garant voor een snelle en efficiënte manier van schuren. De synthetische schuurkorrel, stevige papieren onderlaag en vaste verlijming zijn mooie uitkomsten van de hoogwaardige schuurtechnologie van het merk.

Verdunningen en schoonmaakmiddelen 

Bleko-logo

Bleko

Prettige kwastenreinigers en uitgebreide veiligheidsinformatie vind je bij de snelwerkende oplosmiddelen van Bleko. Dit zorgt niet alleen voor een veilig gevoel, maar ook voor een efficiënte manier van werken.

hg

HG

Het merk HG is al sinds 1969 in Nederland actief en doet nog steeds wat het belooft. HG biedt oplossingen voor alle reinigingsproblemen in en om het huis. Het brede assortiment van het merk is ontstaan vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen.

Fluxaf-logo

Fluxaf

Geproduceerd in Tiel en al 80 jaar kwaliteit, dat moet over de afbijt- en reinigingsmaterialen van Fluxaf gaan. Het merk staat garant voor de hoogste kwaliteit voor professional en consument en houdt het rekening met mens en milieu.

Elma

Elma

Professionele kwaliteit voor de consument aanbieden in jouw assortiment? Elma bestaat al sinds 1965 en heeft een compleet schappenplan beschikbaar voor jou als retailer. Het merk staat voor kennis, kwaliteit en gemak en biedt een compleet pakket voor de retail.

Afplakmateriaal

Deltec-logo

Deltec Tape

Constant goede kwaliteit vind je bij de afplakmaterialen van het merk Deltec. Zo is de Deltec Gold Tape uitgegroeid tot een topper in ons assortiment. Groei en ontwikkeling zitten in het bloed bij Deltec, dat pas sinds 2010 bestaat.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.