• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Winstoptimalisatie

Businessvraagstuk? Samen zorgen we voor winstoptimalisatie.

Van Wijk Verf is naast jouw verfgroothandel ook jouw kennis- en businesspartner. Vanuit onze betrokkenheid, denken we graag ook met je mee hoe we je kunnen helpen jouw bedrijfsvoering nóg efficiënter te maken. Zo denken we met je mee over het automatiseren van de facturatie, het vereenvoudigen van bestelproces of het optimaliseren van je schappenplan. Want als onze klanten succesvol en tevreden zijn, dan zijn wij dat ook.

Van-wijk-verf-retail-92

De kracht van Van Wijk Verf

Van nature zetten we altijd net dat stapje extra. En dat maakt het verschil. Zit jij met een vraagstuk waarvan je denkt dat wij daarbij kunnen helpen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Minder verspilling

Niet altijd de juiste producten ingekocht? Daar kunnen we bij Van Wijk Verf iets aan doen. Samen met jou zorgen we door een slimmere inkoop voor minder verspilling. Benieuwd hoe? Vraag het aan jouw vaste en betrouwbare specialist.

Meer tijd

Het efficiënter indelen van jouw onderneming zorgt voor een vermindering van de hoeveelheid werk en faalkosten. Hierdoor houd je een hoop tijd over voor belangrijkere werkzaamheden.

Persoonlijk adviseur

Als retailer bij Van Wijk Verf kun je altijd een beroep doen op jouw persoonlijk adviseur. Onze specialisten voorzien je graag van maatwerk advies. Je bereikt jouw adviseur telefonisch, via WhatsApp, via de e-mail of op één van onze filialen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.