• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Bestel-app

Gemakkelijk je voorraad bijvullen met de bestel-app

Onoverzichtelijke bestelformulieren voor jou als klant? Daar werken we niet mee bij Van Wijk Verf. Bij ons vinden bestaande klanten alle bestelde producten namelijk overzichtelijk in één bestel-app, wel zo handig. Via deze app kun je gemakkelijk en snel jouw voorraad bijvullen. Zo kunnen we jou nog beter van dienst zijn. Wil je op een andere manier bestellen? Alles is mogelijk: van bellen en appen tot een mailtje of online bestellen via de catalogus.

van-wijk-verf-retail-103

Snel jouw assortiment gevuld

Jouw voorraad aanvullen was nog nooit zo makkelijk. Volg gewoon deze stappen.

Grootste assortiment van Nederland

Het breedste en diepste assortiment van Nederland vind je bij Van Wijk Verf. Met meer dan 100 verschillende merken hebben we altijd een oplossing in huis. Bij vragen zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar. Stel ze gerust en wij regelen het voor je.

Online bestellen

Wil je een overzicht van niet alleen jouw bestelde producten maar ons gehele assortiment? Alle 15.000 producten vind je overzichtelijk in onze online catalogus. Zo ben je nog completer aan het inkopen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar bespaart je tegelijk een hoop tijd.

Gratis bezorging

Bestelling geplaatst? Dan kun je erop rekenen dat jouw vaste chauffeur binnen korte tijd en geheel kosteloos bij jou op de stoep staat. Ook wanneer het gaat om één stuk. Dat is het voordeel van de eigen logistiek en bezorgservice bij Van Wijk Verf.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.