Alle merken

Alle merken voor de verfretail!

Bij Van Wijk Verf vind je meer dan 100 merken om jouw assortiment zo goed mogelijk af te stemmen op de wens van jouw klant. Alle merken in ons aanbod hebben één ding gemeen: de juiste producten van kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Alle-merken

Muurverf en lakken

Wijzonol-logo

Wijzonol

Decennialang werken we samen met het merk Wijzonol. Dit echte A-merk staat garant voor producten van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast staat het familiebedrijf bekend om het beste kleurmengsysteem en snelle kleurlaboratorium en superspecifieke verftechnische adviezen.

Vewelux-logo

Vewelux muur-/lakverf

Ons unieke huismerk Vewelux bestaat ondertussen al ruim 35 jaar. Deze kwaliteitsproducten zijn ontstaan door de vraag uit de markt en uitgebreid getest door interne en externe professionals. Vewelux is exclusief verkrijgbaar bij Van Wijk Verf of bij de door ons bevoorrade winkels.

Koopmans

Koopmans

Koopmans Verf bestaat al sinds 1885. Het familiebedrijf is een Oud Hollands merk met een top prijs-kwaliteitverhouding. Onder andere een goed kleurmengsysteem zorgt voor een uitgebreid ready mixed assortiment voor binnen en buiten.

Logo Finess 2020

Finess

Het Nederlandse merk Finess biedt voor iedere schilderklus van de kritische en prijsbewuste consument een oplossing. Ruim 40 jaar ervaring en meer dan 30.000 kleuren in het mengsysteem zorgen voor het meest uitgebreide ready mixed assortiment voor de retailer.

Traelyx

Trae-Lyx

Voor een luxe uitstraling van houten vloeren en meubelen moet je bij Trae-Lyx zijn. Dit merk vindt zijn oorsprong in de Zweedse taal, waarbij Trae letterlijk “hout’’ betekent en Lyx de vertaling is van “luxe’’. Mooi hout vraagt om een goede behandeling en die vind je bij de producten van Trae-Lyx.

Avis-logo

AVIS

De verven van Avis hebben een sterke reputatie door kennis en vakmanschap. Om zeker te zijn van een continue topkwaliteit maakt Avis gebruik van productie op kleinere schaal. De ontwikkeling van innovatieve producten zorgt voor een geliefd merk binnen ons assortiment.

Tenco

Tenco

Het merk Tenco bestaat al sinds 1885. Hier wordt gezorgd voor een actueel en compleet assortiment. Dit doen ze bij Teco door hun verfproducten aan te passen aan de behoefte van de klant en de laatste milieueisen.

osmo

Osmo

Het Duitse merk Osmo staat bekend om natuurlijke grondstoffen, oliën en wassen. Zij bieden naar eigen zeggen de beste bescherming voor jouw hout. En dat met oog voor het milieu en duurzaamheid.

Cepe

Cepe

De milieuvriendelijke producten van het merk Cepe zorgen voor karakter binnen én buiten het huis. Onder de milieuvriendelijke producten vind je onder andere beitsen, lakken en oliën zonder nadelige oplosmiddelen.

Lacq

Larcq

Geproduceerd in Tiel en al actief sinds 1839! Lacq gaat voor ambachtelijke kwaliteit en heeft een divers assortiment voor binnen en buiten. Het duurzame merk biedt verf van professionele kwaliteit voor bewuste klussers.

motip

Motip-Duplicolor

Motip-Duplicolor beschikt over een breed assortiment aan kwaliteitsspuitbussen. Jarenlange kennis en specialisatie zie je terug in hun producten. Staat de kleur die je zoekt niet standaard in het schap? Dat is geen probleem, want in onze filialen zijn de spuitbussen op elke gewenste kleur te maken.

hammerite

Hammerite

Vanaf 1984 is de verf van Hammerite al op de markt. Het Engelse merk is gespecialiseerd in oplossingen voor het herstellen, decoreren en beschermen van alle metaal. Ondersteund door technologisch onderzoek en innovatie wordt Hammerite verkocht in meer dan 55 landen.

Kwasten, rollers en meer

Goudhaantje

Van Dam’s Kwastenfabriek – Goudhaantje

De enige Nederlandse kwastenfabriek die ook echt in ons land gevestigd is, vind je in Culemborg. Daar vind je Van Dam’s Kwastenfabriek met hun merk Goudhaantje als paradepaardje. Deze Nederlandse topkwaliteit zorgt al sinds 1928 dat professionele producten beschikbaar zijn voor de consument.

Anza-logo

Anza

Anza zorgt door constante innovatie dat jouw klant het juiste materiaal heeft voor ieder project. De kwasten, rollers en andere verfgereedschappen zijn gericht op de perfecte balans in de hand voor een optimaal resultaat.

Vewelux

Vewelux non-paint

Vewelux biedt een uitgebreid assortiment aan non-paintproducten. Ons private label zorgt voor een top prijs-kwaliteitverhouding dankzij decennialange ervaring. De kwasten, beugels, rollers, emmers, roosters en verfbakjes van Vewelux zijn exclusief verkrijgbaar bij Van Wijk Verf.

Elma

Elma

Professionele kwaliteit voor de consument aanbieden in jouw assortiment? Elma bestaat al sinds 1965 en heeft een compleet schappenplan beschikbaar voor de retail. Het merk staat voor kennis, kwaliteit en gemak en biedt een compleet non-paintpakket voor de retail.

GoPaint-logo

GO!Paint

De kwalitatieve producten van GO!Paint zijn ontwikkeld vanuit de vraag van de schilder. Professionele en innovatieve producten dus die uitermate geschikt zijn voor de retail. Sinds 2004 staat gebruiksgemak voorop bij de hoge kwaliteit verfbakjes & emmers van GO!Paint.

Staalmeester-logo

Staalmeester

Kwasten van hoge kwaliteit die ook gebruikt worden door professionals vind je bij het merk Staalmeester. Stel jouw klant in staat verven en lakken strak aan te brengen door de synthetische of varkensharen-kwasten bij zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven.

Schuurmateriaal  

Sia-Abravises

Sia

Jaren aan kennis, ervaring en innovatiekracht over schuurmaterialen vind je bij het merk Sia. Het merk bestaat al sinds het jaar 1875 en is uitgegroeid tot een grote speler op de wereldwijde markt. Wist je dat het assortiment van Sia zelfs beschikt over speciale kleinverpakkingen voor de retail?

3M-logo

3M

Het schuurmateriaal van 3M staat garant voor een snelle en efficiënte manier van schuren. De synthetische schuurkorrel, stevige papieren onderlaag en vaste verlijming zijn mooie uitkomsten van de hoogwaardige schuurtechnologie van het merk.

Verdunningen en schoonmaakmiddelen 

Bleko-logo

Bleko

Prettige kwastenreinigers en uitgebreide veiligheidsinformatie vind je bij de snelwerkende oplosmiddelen van Bleko. Dit zorgt niet alleen voor een veilig gevoel, maar ook voor een efficiënte manier van werken.

hg

HG

Het merk HG is al sinds 1969 in Nederland actief en doet nog steeds wat het belooft. HG biedt oplossingen voor alle reinigingsproblemen in en om het huis. Het brede assortiment van het merk is ontstaan vanuit de gedachte dat specifieke problemen om specifieke oplossingen vragen.

Fluxaf-logo

Fluxaf

Geproduceerd in Tiel en al 80 jaar kwaliteit, dat moet over de afbijt- en reinigingsmaterialen van Fluxaf gaan. Het merk staat garant voor de hoogste kwaliteit voor professional en consument en houdt het rekening met mens en milieu.

Elma

Elma

Professionele kwaliteit voor de consument aanbieden in jouw assortiment? Elma bestaat al sinds 1965 en heeft een compleet schappenplan beschikbaar voor jou als retailer. Het merk staat voor kennis, kwaliteit en gemak en biedt een compleet pakket voor de retail.

Afplakmateriaal

Deltec-logo

Deltec Tape

Constant goede kwaliteit vind je bij de afplakmaterialen van het merk Deltec. Zo is de Deltec Gold Tape uitgegroeid tot een topper in ons assortiment. Groei en ontwikkeling zitten in het bloed bij Deltec, dat pas sinds 2010 bestaat.

Gereedschap

Bahco-logo

Bahco

Bahco is hét toonaangevende merk voor hoogwaardig handgereedschap. Dit Zweedse bedrijf is al sinds 1886 actief in de markt en heeft daarmee de nodige kennis opgedaan. Door middel van vele ontwikkelingen en innovaties is het een merk dat bekend staat om zijn goede kwaliteit.

Fein-logo

Fein

Fein hoort al sinds 1867 bij de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. Dit is zeker ook te danken aan het feit dat dit merk bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

Festool-logo

Festool

Het mooie aan Festool is dat zij écht het doel hebben om het werk van de vakman eenvoudiger te maken. Dit doen ze door hun producten vanuit de praktijk te ontwikkelen. Zo zijn de producten van Festool exact op de behoeften en eisen van vakmensen afgestemd.

OLFA-logo

Olfa

Olfa heeft in 1956 het eerste afbreekmes ter wereld ontworpen. Het Japanse merk biedt sindsdien afbreekmessen van uitstekende kwaliteit. Perfect voor al het snijwerk van de vakschilder.

Rupes-logo

Rupes

Rupes biedt kwalitatief hoogstaande producten met een focus op gebruikscomfort. Door het ontwikkelen van producten op basis van onderzoek en nieuwe technologieën is dit merk een van de allerbesten in de markt.

SHI-logo

SHI

SHI biedt toegankelijk, doch goed schildersgereedschap. Door de producten te selecteren op constante kwaliteit, perfecte resultaten en een hoog gebruiksgemak creëert SHI een aantrekkelijk assortiment voor de vakschilder.

Sievert-logo

Sievert

Sievert biedt met hun thermisch gereedschap dé oplossing voor solderen, verhitten en verbuigen. De continue innovatie en lange ervaring van dit merk resulteert in goede, constante kwaliteit gereedschappen.

Steinel-logo

Steinel

Steinel is een echte topper op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze maken hun producten op basis van functionaliteiten en eenvoudige bediening.

Qblades-logo

QBlades

QBlades is ontworpen door twee vakmannen vanuit ergernis over de bestaande zaagbladen. QBlades voldoen dan ook aan alle dagelijkse eisen van de vakman. Het merk biedt universele zaagbladen voor multitools op de bouw.

Wand- en vloerafwerking

Orac-logo

Orac

Makkelijk te bewerken decoratieve afwerkingsproducten vind je bij het merk Orac. De lichtgewicht sierlijsten zorgen voor een hoge kwaliteit en eenvoudige installatie voor elke klusser. Zo is jouw klant verzekerd van een strak resultaat in elke ruimte tijdens de doe-het-zelfklus.

Stucco D’or

Eenvoudig verwerkbare producten met een super prijs-kwaliteitverhouding vind je bij het merk Stucco d’Or. De betonlook pleisters zijn een goed voorbeeld van de hoogwaardige decoratieve wandafwerkingen waar jij het assortiment van jouw winkel compleet mee maakt.

Reparatie- en vulmiddelen

EazyFix

Eazy-Fix

Eazy-Fix biedt het enige complete assortiment houtreparatie voor de retail en zorgt voor een vakkundig resultaat met maximale duurzaamheid. Jouw klant wordt voorzien van een professionele oplossing voor houtreparaties op basis van meer dan 30 jaar ervaring.

Alabastine

Alabastine

Met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus van jouw klant. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt om hout, steen, metaal, tegels & voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen.

Bolivia-logo

Bolivia

Voor een sterk assortiment aan vul-, plamuur & reparatieproducten ben je bij Bolivia aan het juiste adres. De unieke samenstelling van deze producten zorgt voor een passende vuloplossing op vrijwel iedere ondergrond.

DenBraven-logo

Den-Braven

Perfecte hechting op de meeste ondergronden vind je sinds 1974 bij Den Braven. De hoogwaardige ISO-gecertificeerde kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols zijn eenvoudig in gebruik en bieden betere resultaten door constante ontwikkeling.

Bison

Bison

Al decennialang is het merk Bison marktleider in het lijm- en kitsegment. Het brede aanbod van het merk voorziet in bevestigen, repareren, monteren en afdichten. Gemaakt voor de kritische doe-het-zelvers en gegarandeerde kwaliteit door het kwaliteitborgingssysteem.

Perfax

Perfax

Al sinds 1881 werkt het merk Perfax aan permanente optimalisering van behangplaksels en andere decoratielijmen. De hoge kwaliteit en betrouwbare producten van de Duitse merk zorgen ervoor dat Perfax al 85 jaar te koop is in de Benelux.

Rubson

Rubson

De reparatie- en vulmiddelen van Rubson staan voor kwaliteit en efficiëntie. Van voegkitten tot vochtopnemers, Rubson maakt aanbrengen makkelijker en is daarmee erg gebruiksvriendelijk. Dit maakt het merk uitermate geschikt voor de retailer.

Pattex

Pattex

Pattex is al sinds 1956 een revolutie op de markt voor kleefstoffen. Met meer dan 65 jaar ervaring zorgt Pattex voor een zeer uitgebreid assortiment aan lijmen voor allerlei toepassingen voor de consument.

Vewelux

Vewelux

Gemaakt door schilders en gericht op de punten waar jouw klanten tegenaan lopen. De reparatie- en vulmiddelen van Vewelux zijn alleen bij Van Wijk Verf te verkrijgen. De producten van Vewelux staan garant voor een super prijs prijs-kwaliteitverhouding.

Soudal-logo

Soudal

Soudal is een vooraanstaand merk in silicone, lijm en PU-schuim. Deze internationale speler is expert op het gebied van chemische bouwspecialiteiten en is beschikbaar voor een compleet assortiment in de retail.

Spuitapparatuur

wagner

Wagner

Op zoek naar efficiënte spuitwerkproducten voor een compleet assortiment? De spuitapparatuur van Wagner vergemakkelijkt en verlicht het werk van jouw klant en zorgt voor een strak en glad resultaat op elke muur.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.