• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Over Van Wijk Verf

De kracht van aandacht

Echt het verschil maken. Bijdragen aan het succes van jouw winkel. Samen bouwen. Dat is wie wij als Van Wijk Verf zijn, al sinds onze oprichting op 2 november 1961. Wij geloven dat “mensen zakendoen met mensen”. Deze oprechte en ultieme betrokkenheid bij al onze relaties maakt dat we verder gaan dan enkel het vullen van jouw assortiment. We denken mee met jouw uitdagingen, houden je proactief op de hoogte van de nieuwste producten en de toepassing ervan en denken, vanuit onze ervaring met retail, ook mee over jouw business en ondernemerschap.

Over-ons-Van-Wijk-Verf-111

Constante innovatie, maar de kern blijft hetzelfde

Hoewel we al ruim zestig jaar bestaan en we constant innoveren om dingen beter te doen, effectiever te worden en onze klanten nog beter te bedienen, is er in de kern niet veel veranderd. Nog steeds doen we de dingen vanuit oprechte betrokkenheid en passie. Nog steeds is het écht mensenwerk. We passen ons aan aan jou. Wil jij telefonisch bestellen? Geen probleem. Liever online? Mag ook. Wil je dat we langskomen om iets te bespreken? Komt goed. Heb je een aparte wens om jouw business en onze samenwerking te optimaliseren? We luisteren. We luisteren altijd.

Over-ons-Van-Wijk-Verf-139

Samen vieren we onze successen

Van Wijk Verf in cijfers

Altijd professioneel advies over al onze retailmerken

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.