Nieuws
20 november 2023

Vewelux Highflex FR als topper uit de test

Vewelux Highflex FR

Wij zijn erg enthousiast over ons laatste nieuws! Ons nieuwe product, de Vewelux Highflex FR, ligt binnenkort in de schappen. Dit 2-componenten epoxy reparatie product is met 30 minuten gemakkelijk schuurbaar en tevens overschilderbaar. FR staat dan ook voor Fast Repair. Met dit topproduct repareer je spijker- en schroefgaten en vlak je de nog holle epoxyreparaties van grote reparaties, tot en met 10mm, af. Deze Highflex FR vervangt de Vewelux SR Spot Repair, die inmiddels niet meer aan onze eisen voldoet.

Verkoopadviseur bij Van Wijk Verf, Cor de Bie licht toe: “We hebben lang gezocht naar een voor ons geschikt product. Diverse soorten zijn getest en niet goed bevonden. Totdat we de Fast Repair op de korrel kregen. Deze stak met kop en schouders uit boven alle eerder geteste producten.”

Diverse praktijksituaties met Vewelux Highflex FR

Uiteraard is de Vewelux Highflex FR grondig onder de loep genomen, en wel door het dreamteam van Van Wijk Verf, Barend, Fred en Cor. Dit gebeurt door het in diverse praktijksituaties uit te proberen. Als het drietal gezamenlijk positief is, dan wordt het in het Vewelux comité besproken. Vervolgens in de verkoopvergadering met andere buitendienstcollega’s. Cor: “Daarin bekijken we of het een meerwaarde heeft of een toevoeging biedt. En zaken als verkoopbaarheid, prijsvoering in vergelijking met de huidige markt en of het niet ten koste gaat van andere producten uit het assortiment. Het gaat zeker niet over één nacht ijs”.

Bij Van Wijk Verf raden we dus zeker aan dit product van Vewelux standaard in je assortiment op te nemen, omdat het voor zowel de professional als voor de retailer van meerwaarde is. Wij zijn ervan overtuigd dat elke gebruiker net zo enthousiast zal zijn als wijzelf.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.