Onze filialen

Als ondernemende kennis- businesspartner helpen wij je graag verder vanuit onze hoofdvestiging in Tiel of onze servicepunten in Arnhem, Ede, Lichtenvoorde, Nijmegen, Doetinchem en Zutphen.

Van Wijk Verf Tiel

Onze hoofdvestiging - en bakermat - ligt in Tiel en wordt ondersteund door het hoofdkantoor. In het kloppende hart van Van Wijk Verf vind je altijd de nieuwste producten en gezellige evenementen.

Van Wijk Verf Tiel

Die echte Van Wijk Verf-service, dat zit wel goed in Arnhem. Dat de mensen daarin het verschil maken bewijst dit team. Van productkennis, tot service en advies, het team vult elkaar perfect aan.

Van Wijk Verf Tiel

Dit tweekoppige team staat voor je klaar in het filiaal van Doetinchem, gelegen aan de A18. Dit is de plek waar verftechnisch advies en verkoop veelal wordt afgewisseld met een gezellig praatje.

Van Wijk Verf Tiel

Goede voorraden en sterke koffie staan altijd voor je klaar in deze centraal gelegen vestiging in Ede. Maar voor een beetje gezelligheid tussen de bedrijven door, zit je hier ook op het goede adres!

Van Wijk Verf Tiel

In onze meest oostelijke vestiging komt menig schilder – naast de kwalitatieve producten en de goede service - binnenvallen voor die echte Van Wijk Verf- betrokkenheid. De mannen van Lichtenvoorde zetten altijd dat stapje extra.

Van Wijk Verf Tiel

Verftechnisch goed onderlegd en servicegericht is wat dit Nijmeegse team het beste omschrijft. Waar jarenlange praktijkkennis en raadgeving samenkomen, onder het genot van een goede kop koffie.

Wijchen

Filiaal Van Wijk Verf Wijchen is ons nieuwste filiaal. Binnen een mum van tijd hebben Edwin en zijn team de echte Van Wijk Verf sfeer gecreeerd in Wijchen.

Van Wijk Verf Tiel

Het voorlaatste filiaal van Van Wijk Verf staat in Zutphen. Zowel de vestiging, als het ontvangst en de service zijn om door een ringetje te halen. Daarnaast is de makkelijke aanrijroute een grote pre.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode