Filiaal

Van Wijk Verf Ede

Goede voorraden en sterke koffie staan altijd voor je klaar in deze centraal gelegen vestiging in Ede. Maar voor een beetje gezelligheid tussen de bedrijven door, zit je hier ook op het goede adres!

Bij binnenkomst merk je het gelijk: hier staat een gastvrij team voor je klaar. Het filiaal is tiptop in orde en achter de balie staat een vriendelijk én deskundig gezicht. Saryo en Linda ontzorgen de klant en helpen met elke uitdaging, waarbij geen verzoek te veel is. Saryo; “Iedereen is bereid om elkaar te helpen.’’ “Wij willen dat iedereen zich welkom voelt”, beaamt Linda. “Onze koelkast is daarom goed gevuld en de koffie vloeit rijkelijk.” Het duo wordt bijgestaan door vertegenwoordiger Barend, die tevens veel op de weg is om klanten op locatie te ondersteunen met raad en daad.

Van Wijk Verf Ede

De perfecte plek waar betrokkenheid bij de klant, servicegerichtheid en deskundigheid allemaal samenvallen op één adres. In Ede wordt het zakelijke vaak gecombineerd met gezelligheid, de plek waar verf en koffie hand in hand gaan.

Adresgegevens

Van Wijk Verf Ede
Niels Bohrstraat 28
6716 AM Ede
Routebeschrijving

Contactgegevens

Openingstijden

maandag – donderdag:
07.00 – 17.00 uur
vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
zaterdag: 07.30 – 11.30 uur

Extra informatie

Verkoop binnendienst:
Linda Spelt
Rick van Verseveld

Verftechnisch adviseur/vertegenwoordiger:
Barend Bouman (06 – 46 131 141)

Algemene info / secretariaat:
Patih Huwae (0344 – 614 141)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode