• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Professioneel kleuradvies

Als professional begeef je jezelf soms niet alleen in een uitvoerende, maar ook in een adviserende rol. En verwacht de klant van je dat je vanuit je vele jaren ervaring ook advies kan geven over de meest geschikte kleurcombinaties. Je kunt  kleuren natuurlijk benoemen, maar hoe neem je de klant nou echt mee in de opties die hij heeft? Door het te laten zien natuurlijk! Onze adviseurs hebben speciale visualisatietools waarmee jij het eindresultaat al kan laten zien, nog vóór je begonnen bent. Meer weten?

Gemiddeld kan het menselijk oog 120 tot 160 verschillende zuivere kleuren van elkaar onderscheiden. En hoe elk van deze kleuren uitpakt op jouw project hangt af van onder andere de omgeving, woon- of bouwstijl, grootte, lichtinval, type glans, etcetera. Gelukkig heb je dankzij Van Wijk Verf alles wat je nodig hebt binnen handbereik:

Van-wijk-verf-133
Kleuradvies

Laat je inspireren door onze kleurspecialisten

Kleuradvies-tools

Hoe bezorg je jouw klant dat ‘wauw-effect’? Dat doe je wanneer je meer doet dan hij verwacht. Bijvoorbeeld door niet alleen advies te geven, maar ook te visualiseren hoe dit eruit kan komen te zien. Zo maak je jouw klant al enthousiast voor je begonnen bent! Vraag bij je adviseur naar deze kleuradvies-tool.

Altijd de juiste producten

Dankzij ons complete assortiment zijn wij niet alleen de beste, maar ook de meest onafhankelijke partij voor jou. Wij hebben altijd het juiste merk en juiste product in huis voor ieder project. En heb je een uitdagendere vraag, dan ook geen zorgen! Jouw verfadviseur regelt het voor je.

Meer advies

Van Wijk Verf gaat verder. Wil jij meer (technische) informatie over een specifiek merk of product? Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen of wil jij een van onze regelmatige kennissessies of productpresentaties bijwonen? Het kan allemaal. Houd hiervoor onze nieuwspagina of social media in de gaten.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode