• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Verfspuitadvies van professionals

Verf aanbrengen door middel van een verfspuitmachine: het is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Niet alleen doordat de tools zijn verbeterd, maar ook doordat het geschikt is voor steeds meer toepassingen. Denk hierbij aan specifieke projecten zoals een keukenrenovatie of gestructureerde oppervlakken. Daarnaast bespaart het je als schilder enorm veel tijd en kosten en worden de resultaten superstrak. Wél vraagt verfspuiten om de nodige oefening en voorbereiding. Onze verfspuitspecialisten helpen je graag met het opstarten van de eerste klus, geven je al het advies dat je nodig hebt en organiseren regelmatig verfspuitworkshops om je de kneepjes van het vak te leren.

Van-wijk-verf-149
Verfspuitadvies

Laat je inspireren door onze spuitspecialisten

Om aan slag te gaan met verfspuiten helpen we je op weg op verschillende fronten:

Wij helpen jou bij alles wat jij nodig hebt om jouw projecten te laten slagen.

Alle benodigde spuitapparatuur

Om van jouw project een succes te maken, heb je natuurlijk de juiste spuitapparatuur en bijbehorende producten nodig. Er zijn vele machines en spuiten op de markt, voor zowel consumenten als professionals. Regelmatig gebruik vraagt om een sterkere machine. Onze vakmannen geven je graag persoonlijk advies, zodat je zeker bent van de juiste aanschaf voor jou.

Voorbereiding

Om de omslag te maken van een roller naar een verfspuit vraagt om omdenken. De voorbereiding neemt iets meer tijd in beslag, met name omdat het cruciaal is om alles goed af te plakken. Immers, de kleine drupjes verspreiden zich sneller door de lucht dan druppels. Gebruik voor het afplakken daarom het juiste materiaal en wees niet te zuinig. Goede voorbereiding voorkomt narigheid achteraf.

Oefenen en workshops

Verfspuiten vraagt om een iets andere techniek dan regulier schilderen of verven. Daarom kan het even wennen zijn of zelfs een drempel om over te stappen. Gelukkig organiseren wij regelmatig spuitinstructieworkshops waar jij je, als klant van Van Wijk Verf, voor kan opgeven – goed gebruik van spuitappartuur voorkomt ongelukken.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode