• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Over Van Wijk Verf

Onze onderscheidende kracht

Van Wijk Verf is méér dan een groothandel. We zijn een familie. Voor onze medewerkers, onze leveranciers en voor onze klanten. Wij geloven dat “mensen zakendoen met mensen”. Deze ultieme betrokkenheid bij al onze relaties is wat ons onderscheidt. Omdat we snappen dat je niet verder kunt zonder dat ene potje verf, komen we het je gratis brengen, waar je ook bent. En omdat we weten hoe prettig het kan zijn inhoudelijk te sparren over de beste aanpak, denkt jouw vaste specialist graag met jou mee of komt hij langs met meetapparatuur of designtools. En omdat we begrijpen hoe druk je bent, voorzien wij je van de laatste vakinhoudelijke kennis.

Van-wijk-verf-207

Doe maar gewoon, dan word je vanzelf bijzonder

Als familiebedrijf doen we waar we blij van worden en waar we goed in zijn. Dat is het écht verder helpen van onze klanten. We zijn niet alleen een leverancier, we leren onze klanten kennen. Weten wat er speelt. Denken mee met de vragen die er zijn. Houden hen op de hoogte van de laatste productinnovaties, de nieuwste technieken en veranderingen in de markt, maar we denken ook mee op het gebied van business en ondernemerschap. Gewoon, omdat we betrokken zijn bij onze mensen en passie hebben voor wat we doen. Niets meer, niets minder.

Van-wijk-verf-236

Jouw succes, is ons succes. En dat vieren we samen.

Van Wijk Verf in cijfers

Altijd professioneel advies over al onze merken:

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode