Klimmateriaal

Veilig op hoogte werken

Wanneer je op hoogte werkt, wil je er zeker van zijn dat je veilig staat. Van Wijk Verf biedt een ruim assortiment aan steigers en ladders van verschillende merken. Alles om jou met een veilig gevoel te werk te laten gaan.

Van-wijk-verf-190

Onze merken aan klimmateriaal

Wienese-logo

Wienese

Wienese is op het gebied van professionele ladders, trappen, rolsteigers en maatwerkproducten al tientallen jaren een begrip. Het merk produceert zijn producten met uiterste precisie door middel van lasrobots. In hun eigen testfaciliteit worden de producten vervolgens uitvoerig getest. Op deze manier slagen ze erin de beste kwaliteit te leveren.

Altrex-logo

Altrex

Het assortiment van Altrex onderscheidt zich door gebruik van lichtgewicht, oersterke materialen zoals aluminium. De Fiber-Deck platformen maken het schilderwerk daarnaast nog handiger: meer grip, mobiel verrijdbaar en zeer snel te (de-)monteren.

Skyworks-logo

Skyworks

Skyworks is de specialist in toepassingen voor werken op hoogte. Het is een alles-in-één-aanbieder, voor ladders en steigers, valbescherming en afscherming. Het merk biedt daarmee zeer goed, maar ook prijsbewust maatwerk dat voldoet aan de gestelde eisen.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode