Industriecoatings

De juiste producten voor een langdurige bescherming

Omdat je als schilder ook te maken krijgt met het schilderen van ondergronden die langdurig beschermd moeten worden tegen een zwaardere belasting, bieden we een betrouwbaar assortiment aan industriecoatings aan. De producten uit ons assortiment bieden bescherming o.a. op ondergronden als staalconstructies, vloeren en gevelbeplating. Onze specialisten hebben de kennis en geven je graag advies over hoe en met welke producten jij het maximale resultaat behaalt voor jouw project.

Industriecoatings

Onze merken aan muurverf en lakken

Libert-logo

Libert Paints

Ben je op zoek naar roestwerende systemen? Dan raden wij de unieke formules van Libert Paints aan. Deze producten zijn geschikt voor iedere situatie, van vloer tot wand en van plafond tot gevel. Van gevelrenovatie tot parkeergarages: met Libert Paint is geen enkel project onmogelijk!

Nylo-logo

Nylo

NYLO biedt kwalitatief hoogwaardige coatings voor zowel binnen als buiten. Het merk heeft verschillende producten en systemen voor een duurzame naadloze afwerking met de hoogste eigenschappen op het gebied van hygiëne en reinigbaarheid. Dit maakt het ideale coatings voor de voedselindustrie.

Rustoleum-logo

Rust-Oleum

Innovatieve verven en coatings voor de professionele schilder: daarvoor moet je bij Rust-Oleum zijn. Dit Amerikaanse merk heeft een sterke focus op onderhoud en renovatie. We raden de producten van Rust-Oleum aan voor elke schilder die tijd, geld en zorgen wil besparen.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode