Muurverf en lakken

Het juiste advies over de mooiste a-merken

Wij weten als geen ander dat het kiezen van de juiste verf of lak het verschil kan maken voor jouw project. Ondergrond, toepassing, kleur, uitstraling of techniek… Jouw persoonlijk adviseur maakt je graag wegwijs in ons allergrootste assortiment aan kwaliteitsproducten en is bovendien op de hoogte van de allerlaatste merk-specifieke kennis die hij graag met je deelt. Voor welke uitdaging je ook staat: bij Van Wijk Verf helpen we je altijd aan de perfecte verf of lak voor jouw klus.

Van-wijk-verf-180

Onze merken aan muurverf en lakken

Avis-logo

AVIS

De sterke reputatie van AVIS is ontstaan door de hoeveelheid kennis en vakmanschap binnen het merk. Door de ontwikkeling van innovatieve producten, zoals de vele specialistische coatings, raden we dit merk graag aan voor de professionele schilder in de bouw- en onderhoudssector. AVIS levert continue productkwaliteit door haar producten op merkbaar kleinere schaal te produceren. Dit zien we dan ook duidelijk terug in de projecten van onze klanten.

Copperant-logo

Copperant

Voor de groenste verf van Nederland moet je bij Copperant zijn. Hun biobased grondstoffen verwerken ze door middel van 100% zelfopgewekte energie tot muurverven, lakken en beitsen. Zelfs de verpakking waar je Copperant in koopt is recyclebaar. Het eindresultaat is een duurzaam én kwalitatief goed product.

Teknos LOGO_1

Teknos

Kenmerkend en onderscheidend voor Teknos zijn de slimme, technisch geavanceerde verf- en coatingoplossingen voor bescherming en behoud van alle soorten houtwerk. Het merk is een begrip geworden en wordt over de gehele wereld in grote aantallen verkocht.

Einza-logo

Einza

EinzA is een toonaangevende Duitse fabrikant in de verfwereld. Zij kiezen hun dealers uit, en Van Wijk Verf is één van de gelukkigen. De producten van Einza staan bekend om langdurige kwaliteit en optimale bescherming. De producten zorgen hiermee elke keer weer voor een resultaat waar schilders trots op zijn.

Inducoat-logo

Inducoat

Inducoat is de enige verffabrikant die zich exclusief richt op bio-veiligheid. De producten van Inducoat hebben een unieke, bacteriewerende coating. Dit is dan ook de reden dat we dit product aanbevelen bij projecten op locaties waar deze focus op hygiëne vereist is. Denk hierbij aan scholen, transport, woningbouwcorporaties of in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Keim-logo

Keim

Deze unieke mineraalverf blijft decennia lang mooi, is bestand tegen UV-straling en is onderhoudsarm. Zo voorkomen de stoffen in het product schimmel- en bacterievorming. Het geheim? Dat zijn de natuurlijke grondstoffen waar Keim mee werkt. Met een rijke kleurkeuze van 270 kleuren vind je voor ieder project een passende oplossing.

Motip-logo

Motip

Voor kwaliteitsspuitbussen moet je bij MoTip zijn. De jarenlange kennis en specialisatie in hun producten, zie je terug in hun DUPLI-Color, Presto en ColorMatic. Van Wijk Verf biedt een breed assortiment aan producten van Motip. Zo is er altijd de juiste kleur en toepassing te vinden.

Jotun

Norway Coatings – Jotun

Jotun staat bekend om onderscheidende houtverf en dekkende en transparante beitsen. Het biedt hiermee ideale producten voor schilders die een hoge waarde aan langdurige bescherming hechten. Jotun van Norway Coatings is al een lange tijd geliefd onder onze klanten voor haar kwaliteitsmerken zoals Benar, Ozan en Demidekk.

Owatrol

Owatrol

Owatrol biedt producten voor het beschermen en onderhouden van staal, kunststof en hout. Sinds 1965 voorziet het merk al deze additieven voor verfproducten. Wij raden dit product altijd aan om naast je normale verf en coatings in voorraad te hebben.

Relius-logo

Relius

Relius kenmerkt zich door uitgebreide productcategorieën met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Voor élke ondergrond is er wel een oplossing te vinden binnen het assortiment. Naast verf- en lakproducten kan de professionele schilder hier terecht voor de beste buitengevelisolatie, wandafwerking, sierpleisters, glasweefsels en glasvlies.

Rigo-logo

Rigo

Op zoek naar ecologische verf? Al bijna 90 jaar en 3 generaties loopt het merk RIGO voorop op dit gebied. Met de producten van RIGO verzorg je echt meesterwerk. Ekodur en Skylt zijn twee goedlopende toppers uit hun assortiment die wij zeker aanraden.

SPS-logo

Sps

Sps is dankzij haar ruime assortiment aan producten die geschikt zijn voor vele toepassingen een prachtig merk voor de schilder, stukadoor en de industrie. De veelzijdige, specialistische producten van SPS en Finess zijn nauw op elkaar afgestemd en vormen een compleet assortiment bestaande uit primers, lakken, voorbehandelingsproducten en muurverven.

Tollens-logo

Tollens

Van een fijn basisproduct, tot zeer specialistische toepassingen: Tollens verven maken ieder object tot succes met een indrukwekkend resultaat. Bij Tollens staat het resultaat centraal en daarmee beoogt zij dezelfde belangen als de vakschilder zelf. De juiste afwerking en hoge kwaliteitseisen maken het tot een uiterst betrouwbaar merk.

CLASSIDUR

Classidur

Classidur bespaart de kostbare tijd van schilders! Zwitserse firma Vernis Claessens SA is specialist in binnenrenovatieverven en – primers. De watergedragen Universal Xtrem producten beheersen de kationische technologie, waardoor de isolatie van hardnekkige vlekken meteen gepaard gaat met een hoge dekkracht. Als buikparachute voor extreme situaties, zijn hier nog synthetische alternatieven beschikbaar.

Vewelux-logo

Vewelux

Vewelux is ons unieke huismerk. Speciaal gemaakt voor en door schilders. Het merk is ontstaan uit de vraag van onze schilders en wordt constant getest door onze eigen schilders en op basis hiervan verder doorontwikkeld. Hiermee zijn de producten volledig gericht op de punten waar professionals in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. De producten zijn voor elke vakschilder aan te raden die op zoek is naar topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Het merk is exclusief te verkrijgen bij Van Wijk Verf.

Vistapaint-logo

Vista paint

Vista Paint heef prachtige producten voor de specialistische klussen. Denk hierbij aan het coaten van bedrijfsvloeren, garagevloeren of daken, of het behandelen van zwembaden. We adviseren je graag over de juiste coatings voor jouw project.

Devosverf-logo

De Vos Verf

De vele soorten verf en plamuur maken de Vos Verf een aantrekkelijk merk voor de vakschilder. Van hun Glazol lakken, Fluwex muurverven en Remonta vernissen tot Planol plamuren: het ruime assortiment stelt in elk geval niet teleur. Dit merk helpt je met haar producten zo bij het vergroten van de estethische waarde van gebouwen en woningen.

Wijzonol-logo

Wijzonol

Na een langdurige samenwerking met Wijzonol, kunnen wij wel zeggen dat dit een echt A-merk is. Wijzonol voorziet haar producten van uitgebreide en superspecifieke verftechnische adviezen die wij aan onze klanten door kunnen geven. Daarnaast gaan ze ook op het gebied van kleurentrends met de tijd mee en hebben ze het beste kleurmengsysteem. Hierdoor is Wijzonol een match voor ieder project.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode