• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Vloeradvies & uitvoering

Vloeren zijn een vak op zich, waar niet iedere vakschilder in thuis is. Krijg jij ook wel eens de vraag over het gieten van betonvloeren of het coaten van de vloeren in magazijnen, garages, balkons of galerijen? En moet je dan ‘nee’ verkopen omdat je onbekend bent met dit soort werkzaamheden? Zonde, toch? Wij helpen je hierbij om jouw klant te verrassen door nóg meer waarde toe te voegen.

Van-wijk-verf-50

Extra diensten voor jouw klant

Werk je aan een project waar ook vloeren behandeld moeten worden? Van Wijk Verf kan die vloer voor jou aannemen. Via ons schakel je namelijk een specialist in die dagelijks niets anders doet dan vloeren voorbehandelen en coaten. Je biedt kwalitatief hoogstaand werk, voor een goede prijs voor jou en jouw klant, en jij hoeft nooit meer “nee” te zeggen.

Dankzij ons complete assortiment zijn wij niet alleen de beste, maar ook de meest onafhankelijke partij voor jou. Wij hebben altijd het juiste merk en juiste product in huis voor ieder project. En heb je een uitdagendere vraag, dan ook geen zorgen! Jouw verfadviseur regelt het voor je.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode