Non-paint producten

Het beste materiaal voor ieder project

Kwasten, schuurmateriaal, schoonmaakmiddelen en afplakmateriaal. Naast een groot assortiment aan verfproducten, vind je bij Van Wijk Verf ook al jouw favoriete non-paintproducten. Benieuwd waar jij winst in kan behalen? Het gebruik van de juiste, kwalitatieve non-paint materialen, zorgt niet alleen voor een maximaal resultaat, het bespaart ook tijd!

Van-wijk-verf-78

Kwasten, rollers en meer

Anza-logo

Anza

Met de producten van Anza vind je voor ieder project, passend materiaal. Het uitgebreide assortiment aan kwasten, rollers en verfgereedschappen zorgt ervoor dat je verven en lakken perfect aanbrengt. Anza investeert in constante innovatie. Een goed voorbeeld hiervan is Anza Titanium: geen vezelverlies, een perfecte balans in de hand en een zeer grote verfopname voor een optimaal gebruik.

Staalmeester-logo

Staalmeester

Staalmeester staat bekend om hun topkwaliteit kwasten voor de vakman. Het merk heeft zowel synthetische kwasten als varkensharen-kwasten in zijn assortiment. Ook prettig: de kwasten zijn universeel, wat betekent dat je ze voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven gebruikt.

Goudhaantje

Goudhaantje

Door samenwerking met professionele schilders ontwikkelt Goudhaantje producten van topkwaliteit. Met hun fabriek in Culemborg is het de enige kwastenfabriek op Nederlandse bodem. Goudhaantje is een goedlopend product van Van Dam’s Kwastenfabriek. Vele schilders hebben hier al prachtige resultaten mee behaald.

Vewelux

Vewelux non-paint

Het unieke van de producten van Vewelux is dat ze voor en door schilders zijn ontwikkeld. Hierdoor sluiten de producten optimaal aan op de punten waar professionals in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. De producten zijn voor elke vak schilder aan te raden die op zoek is naar topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Het merk is exclusief bij Van Wijk Verf te verkrijgen.

GoPaint-logo

GO!Paint

GO!Paint ontwikkelt producten die het werk voor de professionele vakschilder gemakkelijker, efficiënter en schoner maken. Innovatieve producten die zorgen voor een optimaal gebruiksgemak en een vlekkeloos eindresultaat.

Schuurmateriaal  

3M-logo

3M

Met de synthetische schuurkorrel van 3M werk je efficiënt en snel. De producten hebben een stevige papieren onderlaag én vaste verlijming. Hiermee kun je hout, maar ook metaal en kunststof op een snelle en efficiënte manier schuren.

Hamach-logo

Hamach

Veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, dat is de focus van Hamach. Het merk biedt vele soorten schuurpapier, schuurmachines en beschermtape die voor de gladste afwerking zorgen. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste voorbereiding voor de eerste verflaag of primer.

Sia-Abravises

Sia Abravises

Sia heeft al sinds 1875 haar stempel gedrukt op de ontwikkeling en productie van innovatieve schuurmiddelen in alle denkbare soorten en maten. Dankzij al deze jaren aan kennis, ervaring, innovatiekracht en ontwikkelingen zijn zij een grote speler geworden op de wereldwijde markt.

Verdunningen en schoonmaakmiddelen 

Bleko-logo

Bleko Chemie

Met de snelwerkende oplosmiddelen en prettige kwastreinigers van Bleko Chemie werk je als vakschilder zeer efficiënt. De producten worden geleverd met uitgebreide veiligheidsinformatie, waardoor je met een fijn gevoel te werk gaat. Het is hiermee één van de meest favoriete reinigingsproducten voor onze schilders.

Fluxaf-logo

Fluxaf

FLUXAF biedt zeer veilig afbijt- en reinigingsmateriaal. De producten van het merk zijn afgestemd op de wensen van de professional, waarbij het merk ook rekening houdt met mens en milieu. Zo is de FLUXAF Green een veilig alternatief voor traditionele afbijtmiddelen.

Universol-logo

Universal

Universol is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter in één product. Daarnaast is het product de vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar, zeer veilig en zeer vriendelijk voor de huid dankzij het speciale recept. Universol is voor schilders al een lange tijd de onschadelijke superontvetter die ingezet wordt als verfreiniger.

Afplakmateriaal

Deltec-logo

Deltec Tape

Deltec Tape is een merk dat constant goede kwaliteit biedt. Sinds de introductie in 2010 is het merk ontzettend gegroeid én ontwikkeld. Hiermee heeft het zijn weg gevonden binnen vele branches en toepassingen. De Deltec Gold Tape mag zich inmiddels ook een echte topper in ons assortiment noemen.

Primacover-logo

Primacover

De afdekmaterialen van Primacover kunnen met recht bestempeld worden als A-kwaliteit. Het merk ontwikkelt zijn producten met gebruikersvoordelen als uitgangspunt. Dit zorgt ervoor dat de producten in vele uiteenlopende branches worden gebruikt. Naast schilderwerk kun je hierbij denken aan bouw, renovatie, technisch onderhoud en evenementen.

Kip-logo

Kip

Kip staat bekend om indrukwekkende innovaties, zoals de nieuwste duotapes. De beschermfolie wordt in deze tapes nóg slimmer aangebracht door de dubbele werking. Door constante onderzoeken en toevoegingen heeft dit merk een zeer breed assortiment met hoge kwaliteitseisen neergezet.

Kwabo-logo

Kwabo

Kwabo biedt een groot assortiment aan afdekmaterialen van een hoge kwaliteit. Zo heeft het merk stuclopers, stuclopervellen en afdekvliezen, maar óók ademvliezen, raamfolie en zelfklevende beschermfolie. Alles voor jouw project om tot een keurig eindresultaat te komen.

Technotape-logo

Technotape

Technotape heeft op basis van jarenlange kennis zeer goede tape voor de professional ontwikkeld. De tapes van dit merk stellen je in staat tot afplakken, verpakken, verkleven, verbinden, maskeren en beschermen.

Overig

OLFA-logo

Olfa

Olfa heeft in 1956 het eerste afbreekmes ter wereld ontworpen. Het Japanse merk biedt sindsdien afbreekmessen van uitstekende kwaliteit. Perfect voor al het snijwerk van de vakschilder.

Qblades-logo

QBlades

QBlades is ontworpen door twee vakmannen vanuit ergernis over de bestaande zaagbladen. QBlades voldoen dan ook aan alle dagelijkse eisen van de vakman. Het merk biedt universele zaagbladen voor multitools op de bouw.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode