• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Vakkundig verfadvies binnen handbereik

Met een assortiment van meer dan 100 merken kan het soms moeilijk zijn om de juiste verf te vinden voor jouw klus. Gelukkig staan onze onafhankelijke verfadviseurs voor jou klaar. Telefonisch, via whatsapp, in onze filialen en zelfs op locatie.

Jouw vaste, persoonlijke contactpersoon kent jouw bedrijf, is ervaren en altijd op de hoogte van de nieuwste producten en technieken. De vakmensen hebben uitgebreide kennis over en voor onder andere vakschilders, monumenten en vastgoedprojecten. Je bereikt je adviseur gemakkelijk met één telefoontje of appje.

Van-wijk-verf-87
Verfadvies

Kies de juiste kwaliteitsproducten voor iedere klus

Komt desgewenst ook adviseren op locatie

Altijd bereikbaar

De onafhankelijke partij voor jou

Met het meest complete assortiment van Nederland zijn wij niet alleen de gemakkelijkste maar ook de meest onafhankelijke partij voor jou. Dankzij de goede en vele relaties met de leveranciers, kunnen wij er altijd voor jou en jouw vraagstukken zijn. Zo hebben wij altijd het juiste merk en juiste product in huis. Hebben we dat niet? Geen zorgen! Jouw verfadviseur regelt het voor je.

Uitgebreide expertise

Goed advies is vanzelfsprekend. We helpen jou je klant omver te blazen met een fantastisch eindresultaat. Daarom heb jij een vaste contactpersoon, iemand die altijd bereikbaar en dichtbij is. En iemand die zélfs even bij je op locatie langs kan komen: dat is pas echt advies op maat.

Kennisdeling & productpresentaties

Benieuwd naar de laatste kennis en producten? Regelmatig organiseren wij kennissessies en productpresentaties, zodat jij altijd weet waarmee jij werkt en wat er nog meer beschikbaar is. Bij zijn? Houd onze social media of nieuwspagina in de gaten, en informeer ernaar bij jouw adviseur.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode