Wand- en vloerafwerking

De perfecte finishing touch

Het gebruik van kwalitatief goede wand -en vloerafwerking zorgt voor een beter resultaat en tijdbesparing. Bij Van Wijk Verf bieden we een groot assortiment aan wand- en vloerafwerkingsproducten.

Van-wijk-verf-28

Onze merken aan wand- en vloerafwerking

Ekotex-logo

Ekotex

Met Ekotex wandafwerking creëer je de perfecte basis voor iedere muur. De opties zijn daarbij eindeloos en gaan van ecologisch tot extra hygiënisch en van basisproduct tot excellente kwaliteit. Ekotex is altijd sterk, veilig en vooruitstrevend. Met de juiste toepassing blijft het resultaat jarenlang schitteren.

Intervos-logo

Intervos

Het Scandinavische Intervos biedt een kwalitatief hoogwaardige collectie glasweefsel en glasvlies. Alles om wanden op een effectieve én gemakkelijke manier mooier te maken.

Orac-logo

Orac

Met de decoratieve afwerkingsproducten van Orac ben je verzekerd van hoge kwaliteit én eenvoudige installatie. Door het gebruik van kunststoftechnologie zijn de sierelementen lichtgewicht en makkelijk te bewerken. De producten zijn zo multifunctioneel bruikbaar voor elke ruimte.

Wandafwerking

Sika

Sika staat bekend om zijn hoogwaardige verf- en vloercoatings. Het merk is onderscheidend door de beste vloercoatings voor diverse ondergronden te bieden. Zowel binnen als buiten. Hiermee is Sika populair en groot in Nederland geworden.

Wandafwerking

Stucco d’Or

Stucco d’Or biedt hoogwaardige decoratieve wandafwerkingen met een super prijs/kwaliteitverhouding. De producten van dit merk zijn zeer eenvoudig verwerkbaar en bieden verschillende specialties. Een populair voorbeeld van zo’n specialty zijn de betonlook pleisters.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode