Reparatie- en vulmiddelen

Voor elke klus het juiste materiaal

Bij oneffenheden is het van belang deze goed te repareren voor je aan de slag gaat met het schilderwerk. Alleen het beste materiaal zorgt voor jarenlang het mooiste resultaat. Bij Van Wijk Verf bieden we een breed assortiment aan reparatie- en vulmiddelen waarmee je voor iedere uitdaging, de beste oplossing vindt.

Van-wijk-verf-172

Onze merken aan reperatie- en vulmiddelen

Aguaplast-logo

Aguaplast

Aguaplast ontwikkelt al sinds 1944 reparatiemiddelen voor steen. Het merk biedt een compleet assortiment aan fillers en finishers. Voor schilders en stucadoors die opzoek zijn naar een hoog gebruiksgemak is dit een echte aanrader.

DenBraven-logo

Den-Braven

Dit merk is al sinds 1974 gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en verschillende industriële toepassingen. Dit alles met een hoge kwaliteit.

Bolivia-logo

Bolivia

Bolivia heeft een zeer sterk assortiment vul-, plamuur- en reparatieproducten en bekend bij zowel de professionele vakschilder als de consument. De producten van dit merk hebben een unieke samenstelling, waardoor er voor vrijwel elke ondergrond en toepassing een passende vuloplossing is.

KohlerWoodcap-logo

KöhlerWoodcap

KöhlerWoodcap heeft een indrukwekkend assortiment reparatieproducten (op basis van epoxy of polyester) en gebruiksklare plamuren. Vooruitstrevende recepturen maken het merk zeer aantrekkelijk voor de gebruiker: sublieme toepassing voor een gelikt resultaat. Daarnaast biedt het merk beglazingsmateriaal en meetapparatuur van hoge kwaliteit.

Polyfilla-logo

Polyfilla Pro

Met Polyfilla Pro is het probleemloos egaliseren, vullen en repareren. Het merk biedt topproducten voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton en cementgebonden buitenpleisters. De producten van Polyfilla Pro zorgen door middel van een grote weerbestendigheid en extra snelle droging voor een resultaat dat langdurig in topconditie blijft.

Renovaid-logo

Renovaid

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming. Vanuit ervaring en expertise heeft het merk zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van alle houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.

Repaircare-logo

Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Het is een echte marktleider en wordt ook wel als autoriteit gezien. Het merk biedt kwalitatief goede producten. Zo goed zelfs, dat ze de garantie geven dat reparaties met hun producten minstens tien jaar meegaan.

Soudal-logo

Soudal

Soudal is een internationale speler en een echte expert in chemische bouwspecialiteiten. Het is een vooraanstaand merk in silicone, lijm, PU-schuim en vergelijkbare producten voor de bouw- en maakindustrie.

Toupret-logo

Toupret

Toupret biedt een ruim aanbod aan vulmiddelen van fijne kwaliteit en veel gemak in het gebruik, precies zoals de vakschilder dit graag ziet. Al sinds 1938 specialiseert het merk zich in het produceren van schilderplamuur en is inmiddels wereldwijd verspreid.

Vewelux

Vewelux

De reparatie- en vulmiddelen van Vewelux zijn ontwikkeld voor en door schilders. Hiermee zijn de producten gericht op de punten waar professionals in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. De producten zijn voor elke vakschilder aan te raden die op zoek is naar topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Exclusief bij Van Wijk Verf.

Zusex-logo

Zusex

Zusex is het brein achter het meest toegepaste epoxy houtreparatie product. Hoogwaardig reparatiemiddel met blijvende elasticiteit maakt het product perfect toepasbaar bij zowel kleine als grote reparaties. Met vijf soorten vulmiddel, van flexibele compound tot snelle reparatiepasta, zorgt Zusex voor een frisse, goede start van ieder project.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode