• Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Onze persoonlijke bestel- en bezorgservice

Als professional wil je dat elke klus en elk project op rolletjes loopt. Dat betekent ook dat je alle producten snel tot je beschikking wil hebben, op kantoor of bij de klant. Bij Van Wijk Verf bestel je gemakkelijk en snel jouw product naar keuze.

Bestel telefonisch, via WhatsApp of met jouw klantnummer via de online bestelmodule of bestelapp. Nog geen klant? Meld je dan direct gratis aan en ontdek de voordelen.

Van-wijk-verf-202

Grootste assortiment van Nederland

Wist je dat Van Wijk Verf niet alleen het grootste assortiment maar ook het meest uitgebreide assortiment van Nederland heeft? We hebben meer dan 15.000 producten van meer dan 100 verschillende merken voor je klaarliggen. Zoek je iets specifieks? Ook dan zeggen we eigenlijk nooit ‘nee’. We regelen het altijd, zodat jij de klant optimaal kunt bedienen.

Gratis bestelling en bezorging

Eenmaal besteld levert onze eigen bezorgservice jouw bestelling altijd snel en kosteloos af waar dan ook. Extra potje verf nodig op locatie? Jouw vaste chauffeur zorgt ervoor dat jouw klus kan doorgaan.

Echt álles voor de schilder

Van Wijk Verf is méér dan een verfgroothandel. We zijn jouw kennis- en businesspartner. Als schilder ben jij dag in en dag uit druk bezig. Daarom ondersteunen wij jou in jouw werk. Schakel jouw persoonlijke adviseur in voor kosteloos, specialistisch advies over vloeren, verf, interieur, marketing en zelfs ondernemersadvies.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode