Werkkleding

Goede schilderskleding voor elke klus

Goede werkkleding helpt je veilig en efficiënt te werk te gaan. Daarnaast geeft het jou als schilder een professionele uitstraling. Van Wijk Verf biedt je een ruim assortiment werkkleding van hoge kwaliteit én comfort.

Van-wijk-verf-224

Onze merken aan werkkleding

Showa-logo

Showa

Showa streeft met hun werkhandschoenen naar de beste producten voor betere prestaties. Voor iedere denkbare situatie heeft SHOWA een passende handschoen met speciale coatings, voeringen en de nieuwste technologieën.

Blaklader-logo

Blåkläder

Blåkläder richt zich op de vakspecialist en gebruikt daarom altijd passende stoffen die voor veiligheid en efficiëntie in het dagelijks gebruik van een vakschilder zorgen. Het merk biedt iedere vorm van werkkleding met de beste duurzaamheid, zware kwaliteit én hoog comfort.

Grisport-logo

Grisport

De werkschoenen van Grisport staan bekend om hun comfortabele pasvorm en uitstekende kwaliteit. Het Italiaanse merk biedt functionele en eigentijdse collecties, waarbij veiligheid en een stijlvolle look worden gecombineerd.

Havep-logo

HAVEP

HAVEP gaat veel verder dan kwalitatieve werkkleding. Het merk biedt uitstraling, comfort en heeft zich gespecificeerd in veiligheid. De producten zijn zeer functioneel en worden volgens de laatste technieken en stofsoorten ontwikkeld.

Redbrick-logo

Redbrick

Redbrick biedt werkschoenen die niet alleen voor bescherming zorgen, maar er ook nog eens goed uitzien. De schoenen van dit merk lijken net sneakers.

  • Altijd gratis bezorging
  • Eigen bestelapp
  • 7 filialen
  • Grootste assortiment van NL
  • Eigen chauffeurs en logistiek

Wat onze klanten zeggen

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode