Filiaal

Van Wijk Verf Zutphen

Het voorlaatste filiaal van Van Wijk Verf staat in Zutphen. Zowel de vestiging, als het ontvangst en de service zijn om door een ringetje te halen. Daarnaast is de makkelijke aanrijroute een grote pre.

Klanten maken daarom graag even een stop bij Gerrit, de filiaalmanager van Zutphen. Zoals elke Van-Wijk-Verf ’er, weet Gerrit alles van verf en kan hij je advies geven over elke verftechnische uitdaging waar je tegenaan loopt. Wat Gerrit uniek maakt, en geliefd bij onze klanten, is zijn doortastendheid en empathie. Aandacht voor de grote én de kleine dingen. Hij kent al zijn klanten door en door, en heeft bij wijze van spreken de oplossing al voor je klaar staan vóórdat je belt.

Van Wijk Verf Zutphen

Dus ben je in de buurt van het filiaal in Zutphen? Kom dan gerust binnen voor wat te drinken, want Gerrit heeft altijd wat lekkers bij de koffie staan én precies dat product of advies waar je bewust of onbewust naar op zoek was.

Adresgegevens

Van Wijk Verf Zutphen
Loohorst 6-A
7207 BM Zutphen
Routebeschrijving

Contactgegevens

Openingstijden

maandag – donderdag:
07.00 – 17.00 uur
vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
zaterdag: gesloten

Extra informatie

Verkoop binnendienst:
Gerrit Bruil
Tammo Hazelaar

Verftechnisch adviseur/vertegenwoordiger:
Tjaka Huwaë (06 – 868 991 03)

Algemene info / secretariaat:
Patih Huwae (0344 – 614 141)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode