Filiaal

Van Wijk Verf Nijmegen

Verftechnisch goed onderlegd en servicegericht is wat dit Nijmeegse team het beste omschrijft. Waar jarenlange praktijkkennis en raadgeving samenkomen, onder het genot van een goede kop koffie.

In de winkel hangt een gemoedelijke sfeer en loopt de koffie goed door, maar de klanten komen vooral graag binnenvallen voor de deskundigheid van het team uit Nijmegen – Edwin, Fred, Kees en Thijs. Het is een ijzersterke combinatie van ‘praktijkjongens’ en adviseurs, die allen niets anders willen dan de klant ontzorgen en verder helpen. “Mijn opgedane ervaring en kennis als schilder, deel ik graag met andere schilders”, vertelt Fred, die 25 jaar aan praktijkkennis heeft.

Van Wijk Verf Nijmegen

Deskundigheid én servicegerichtheid staan hoog in de vaandel bij het Nijmeegse team, die altijd klaar staan voor de klant, in het filiaal en op locatie. Klaar voor een dolletje, maar zeker ook voor serieuze zaken.

Adresgegevens

Van Wijk Verf Nijmegen
Energieweg 9
6541 CW Nijmegen
Routebeschrijving

Contactgegevens

Openingstijden

maandag – vrijdag:
07.00 – 17.00 uur
zaterdag: 07.30 – 11.30 uur

Extra informatie

Verkoop binnendienst:
Fred Mensink
Kees de Bie
Thijs Otten

Verftechnisch adviseur/vertegenwoordiger:
Edwin Thonissen (06 – 115 605 72)

Algemene info / secretariaat:
Patih Huwae (0344 – 614 141)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode