Filiaal

Van Wijk Verf Doetichem

Dit tweekoppige team staat voor je klaar in het filiaal van Doetinchem, gelegen aan de A18. Dit is de plek waar verftechnisch advies en verkoop veelal wordt afgewisseld met een gezellig praatje.

Michel en Sander, de vaste gezichten van Doetinchem, vullen elkaar naadloos aan en versterken elkaars kwaliteiten. De bescheiden mannen zullen er niet over opscheppen, maar het zijn twee rasechte experts in alles wat met verf te maken heeft. Maar ook de klanten, hun projecten en uitdagingen kennen ze door en door. Zo leveren ze precies wat je nodig hebt, en soms al voordat je zelf weet dat je het nodig hebt. Michel: “Ik vind het super om zo dicht bij de klant te staan, want ik wil maar één ding en dat is ontzorgen”.

Van Wijk Verf Doetinchem

Dus heb je hulp nodig bij een uitdaging, wil je deskundig advies of gewoon even je hart luchten; hier vind je die perfecte balans tussen professioneel en persoonlijk. De mannen van Doetinchem staan altijd voor je klaar.

Adresgegevens

Van Wijk Verf Doetinchem
Innovatieweg 21
7007 CD Doetinchem
Routebeschrijving

Contactgegevens

Openingstijden

maandag – donderdag:
07.00 – 17.00 uur
vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
zaterdag: gesloten

Extra informatie

Verkoop binnendienst:
Sander Jansen

Verftechnisch adviseur/vertegenwoordiger:
Michel Driessen (06 – 55 70 84 93)

Algemene info / secretariaat:
Patih Huwae (0344 – 614 141)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode