Filiaal

Van Wijk Verf Arnhem

Die echte Van Wijk Verf-service, dat zit wel goed in Arnhem. Dat de mensen daarin het verschil maken bewijst dit team. Van productkennis, tot service en advies, het team vult elkaar perfect aan.

Dat jaren geleden de vestiging in Arnhem enigszins was ondergesneeuwd, daar zie je nu niets meer van. Dat komt door de betrokkenheid van vaste gezichten Tammo, Coen, Lars en Tjaka. In het filiaal vind je veelal het goedlachse duo Tammo en Coen. Die naast deskundig advies en kwalitatieve producten, ook een luisterend oor én een goed verhaal bieden. Op de weg in de regio vind je vertegenwoordiger Tjaka, die van klant naar klant rijdt om hen ook op locatie van het nodige advies te voorzien.

Van Wijk Verf Arnhem

Dankzij de inzet van dit gastvrije en deskundige team wordt het filiaal in Arnhem goed bezocht. Coen: “De hele dag door komen er mensen binnen. Al is het slechts voor de gezelligheid; een bakkie koffie of kletspraatje.” Het filiaal wordt zelfs zo goed bezocht, dat we vanaf 7 juni 2022 te vinden zijn in een groter filiaal (met twee verdiepingen)!

Adresgegevens

Van Wijk Verf Arnhem
Blankenweg 41
6827 BW Arnhem
Routebeschrijving

Contactgegevens

Openingstijden

maandag – donderdag:
07.00 – 17.00 uur
vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
zaterdag: gesloten

Extra informatie

Verkoop binnendienst:
Coen Bilgili
Tammo Hazelaar

Verftechnisch adviseur:
Tjaka Huwae (06 – 86 899 103)

Algemene info / secretariaat:
Patih Huwae (0344 – 614 141)

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode