Project
22 februari 2022

Shop-in-een-shop dankzij het Wijzonol-partnership

Enorm Dick Smits

Wijzonol

Petra: “Ongeveer 5 jaar geleden gingen wij onze winkel verbouwen en zochten wij tevens naar een verbreding van de verfafdeling in onze winkel. We hier hadden ideeën over, die we graag wilden spiegelen met een expert. Dus belden we onze vertrouwde vakman van Van Wijk Verf op.”

Wijzonol Vakverf Servicecentrum

“Het advies was om een Wijzonol Vakverf Servicecentrum te worden, waardoor het mogelijk werd om een aparte verfshop in onze winkel te starten (een shop-in-een-shop dus). Ik wist niet eens dat dat kon als speciaalzaak zijnde! We waren dan ook de eerste, waarna enkele andere winkels ons hebben gevolgd. Naast alle voorbereidingen om dit mogelijk te kunnen maken hebben we ook de uitvoering samen tot stand gebracht. Zo hebben we het assortiment samengesteld en ervoor gekozen om de particuliere interieurverf Finess toe te voegen aan ons assortiment om ook een goedkoper alternatief aan te kunnen bieden en hebben we samen de schappen ingericht.”

Opvallend succesvol!

“Het advies om een Wijzonol Vakverf Servicecentrum te worden, heeft ons Enorm veel opgeleverd. Veel klanten komen dagelijks over de vloer; en de shop-in-de-shop valt dan direct op! Daarnaast is deze verandering buiten ook beter zichtbaar geworden waardoor we nu ook veel professionele vakschilders aan onze klantengroep hebben toegevoegd. Al met al zorgde dit alles ervoor dat de verkoop van onze verven flink is toegenomen.”

Retail - uniek concept - Enorm Dick Smits - 2

Over Enorm Dick Smits

Enorm Dick Smits is een ijzerwaren & gereedschappenspeciaalzaak in Dreumel en al ruim 20 jaar klant bij Van Wijk Verf. Petra Smits en Martijn Rademakers zijn de trotse eigenaars. Petra: “Van Wijk Verf is een goede sparringspartner met veel ideeën en initiatieven om uiteindelijk tot een resultaat te komen waar we allebei achter staan.”

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.