Nieuws
25 januari 2022

Het geheim van een succesvol schappenplan

Plan

Verf. Lak. Kwasten. Rollers. Bakjes. Schoonmaakmiddel. Houtreparatie. Onze retailexperts helpen je bij het optimaal inrichten van jouw paint én non-paintschappen met deze drie snelle tips.

3 tips voor overzichtelijke schappen

Onze retailexperts Mark & Marco weten precies hoe jij jouw schappen zo overzichtelijk én winstgevend mogelijk inrichten. Omdat ze begrijpen dat je het liefst nu al een begin wil maken hebben ze deze tips voor jou opgesteld:

1. Presenteer het hele non-paintassortiment

Zorg ervoor dat van alle artikelen een paar soorten liggen, voor verschillende schilderklussen. Een paar soorten kwasten, een paar soorten rolletjes, emmertjes, bakjes, verfbeugels, noem het maar op.

2. Bouw op van goedkoop naar duurder

Zorg voor een logische opbouw in maat en productsoort. Hang van alle producten altijd de maten hetzelfde, van klein naar groot of van groot naar klein. Heb je een product in meerdere kwaliteiten, hang het beste product op ooghoogte of bovenin, de goedkopere in volgorde eronder.

3. Maak categorieën

Om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, leg je alles wat je voor één bepaalde klus hebt logisch bij elkaar. Maak bijvoorbeeld een blok met alle soorten kwasten, een blok met rollers en beugels en bakjes, een blok met schuurpapier, staalborstels, krabbers en plamuurmessen en een blok met tape afdekfolie en mesjes.

Meer weten?

Je persoonlijk adviseur vertelt je natuurlijk graag meer. Of je kan ook altijd bellen naar onze hoofdvestiging in Tiel via: 0344 – 614 141. Of met de dichtstbijzijnde locatie.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.