Vewelux, het exclusieve huismerk

Vewelux, het exclusieve huismerk 1024 768 Van Wijk Verf

Voor en door schilders: een pot vol passie

Op zoek naar verven, lakken en bijbehorende non-paint producten? Die vind je overal. Maar wil je het állerbeste materiaal, gemaakt voor de behoeften van professionele schilders? “Daarvoor moet je Vewelux hebben”, zegt Gerrit van Wijk, hoofd inkoop bij Van Wijk Verf.

“Toen onze leverancier van muurverf en sierpleisters zo’n 25 jaar geleden een nieuwe richting insloeg, besloten wij ons eigen huismerk voor de professionele schilder in de markt te zetten. Gericht op die punten waar de professionals in hun dagelijkse werk tegenaan lopen. Dat bleek een gouden zet. Vewelux is inmiddels namelijk een groot private label en een echt A-merk.”

“Voor ons vanzelfsprekend en juist daardoor zo bijzonder”

“Wij zijn méér dan een groothandel, zeggen we altijd. Een kennis- en businesspartner. We zijn ontzettend nauw betrokken bij onze klanten, hun  bedrijf en projecten. Hierdoor kunnen we hen optimaal bedienen. Ook onze verven maken we daarom samen met de schilders. Met degenen die er daadwerkelijk mee werken. Zo komen wij erachter waar zij waarde aan hechten. Zij weten wat een goede droging, mooie vloeiing en een hoge glansgraad concreet inhouden. Voor ons is dat vanzelfsprekend en juist daardoor zo bijzonder”, zegt Gerrit.

Testen, verbeteren en blijven verbeteren

“Op ons verzoek komen schilders regelmatig hier om samen met ons de producten te testen, te verbeteren en te blijven verbeteren. Zo is onze  complete reeks muurverven, sierpleisters, lakverven en non-paintartikelen tot stand gekomen. Ook de nieuwe grondverven en lakken zijn van een extreem goede kwaliteit, horen we van onze klanten. We willen Vewelux als merk nog groter en bekender maken, zodat iedereen die topkwaliteit tegen een scherpe prijs belangrijk vindt, ervan kan profiteren. Met Vewelux heb je een merk dat precies doet wat het moet doen.”

De Vewelux reeks

Vewelux is speciaal door de verfspecialisten van Van Wijk Verf samengesteld met het oog op de behoeftes van de professionele schilders. Top kwaliteit voor een leuke prijs!

  • Vewelux Grondlak AS
  • Vewelux Topgloss AS
  • Vewelux grondlak SD
  • Vewelux grondlak XV
  • Vewelux PU Satin
  • Vewelux Topgloss SB
  • Vewelux Aqua Hechtprimer
  • Vewelux Aqua PU Satin
  • Vewelux Aqua PU Mat
  • Vewelux Aqua Topgloss

Meer weten over Vewelux? Je persoonlijk adviseur vertelt je natuurlijk graag meer.  Of je kan ook altijd bellen naar onze hoofdvestiging in Tiel via: 0344 – 614 141.

Artikel uit de Vizier september 2018

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook