Verf en lakken

Duurzame kwaliteitsproducten, mét advies

Het kiezen van de juiste verven en lakken is een belangrijk onderdeel van het eindresultaat van de projecten in het vastgoed. Ondergrond, toepassing, kleur, uitstraling, techniek … Uw persoonlijk adviseur maakt u graag wegwijs in ons brede assortiment van duurzame kwaliteitsproducten en is bovendien op de hoogte van alle nieuwe producten. Een goede voorbereiding is het halve werk.

AQUAMARYN

AQUAMARYN bestaat uit duurzame, professionele schildersverven. De AQUAMARYN-verven staan bekend om hun technische duurzaamheid die perfect past binnen onderhoudsschema’s. De recepturen zijn gebaseerd op de authentieke Hollandse lijnolieverf en verbeterd door alleen het beste van de laatste ontwikkelingen en technieken.

AVIS

De sterke reputatie van AVIS is ontstaan door de hoeveelheid kennis en vakmanschap binnen het merk. De ontwikkeling van innovatieve producten, zoals de vele specialistische coatings maken het een perfect geschikt merk voor speciale objecten en grote opdrachten.

Drenth Verven

De coatings van de verschillende merken van Drenth Verven (zoals Favorit, Anotol, Decoltran en Pastolex) zijn op het gebied van verwerking, hechting en bescherming van ongekende kwaliteit. De merken realiseren een prachtige uitstraling en passende duurzaamheid.

Drywood

De slimme, technisch geavanceerde verf- en coatingoplossingen voor bescherming en conservering onderscheidt Teknos Drywood van de reguliere verfproducent. Deze producten zijn in zowel aanbreng als verbruik erg efficiënt.

Eco Paints

Eco Paints verzamelt restverven en vermengt enkel de geschikte, ongebruikte verfresten tot nieuwe verf om zo milieuwinst op te leveren. Naast de hoge kwaliteit én goede hechting, scoort Eco Paints óók voor het milieu.

Einza

Het internationale merk Einza biedt kwaliteitsverven voor ieder project. De hoogwaardige verven en vernissen worden veelal in de bouwsector intensief gebruikt. Dankzij de intensieve kennisvergaring is het merk een up-to-date verfmerk, met recepturen volgens de laatste technieken en ingrediënten.

Evert Koning

De hoge standaard binnen Evert Konings’ watergedragen lakken is veelbelovend. De hybride verfsystemen combineren de goede eigenschappen van synthetische producten met unieke kenmerken van verf op natuurlijke, herwinbare grondstofbasis. Deze synthetische serie professionele verfproducten zijn zeer sneldrogend, optimale verwerking en zeer buitenduurzaam. Dit maakt Evert koning dé aanrader voor veeleisende vakschilders en veeleisende opdrachtgevers.

Global Paint Professional

Global Paint is hét gerenommeerde bedrijf binnen de nationale én internationale verfindustrie. Gebruiksvriendelijkheid, creativiteit en lage milieubelasting zijn de belangrijkste pijlers waarop Global Paint zich ontwikkelt.

Inducoat

Inducoat is de enige verffabrikant met een exclusieve focus op micro-organismen. Daarom vindt u dit merk op veel locaties waar de focus op hygiëne vereist is zoals voor scholen en transport, woningbouwcorporaties en óók in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Keim

De natuurlijke grondstoffen in de mineraalverven van Keim zijn het geheim van haar unieke kwaliteit. Daardiir zijn de verven van Keim waterdamp doorlaatbaar, onbrandbaar en voorkomen ze schimmel- of bacterievorming. Een rijke kleurkeuze van 270 kleuren biedt ieder project een passende oplossing.

Libert Paints

De unieke formules van Libert Paints zorgen voor oplossingen op ieder vlak, van vloer tot wand en van plafond tot gevel. De roestwerende verfsystemen maken schilderen in iedere situatie mogelijk, met hoge chemische, maar ook met mechanische weerstand. Daardoor worden ook specialistische projecten optimaal afgerond.

MoTip

De jarenlange kennis en specialisatie van MoTip producten, maakt dat merken als DUPLI-Color, Presto en ColorMatic het verschil maken ten opzichte van reguliere spuitbussen en lakstiften. Het opvallend brede assortiment biedt altijd de juiste kleur en toepassing voor ieder object.

Norway Coatings – Jotun

Het gerenommeerde verfmerk van Norway Coatings, Jotun, distribueert al ruim 40 jaar kwaliteitsmerken zoals Benar, Oxan en Demidekk op de Nederlandse markt. Jotun staat bekend om onderscheidende houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een langdurige bescherming zorgen.

Relius

Relius kenmerkt zich door uitgebreide productcategorieën met hoogwaardige kwaliteitsproducten. Het merk wordt veelal gebruikt bij omvangrijke projecten door de optimale verhouding tussen prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

SPS

De veelzijdige, specialistische producten van SPS en Finess zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd en vormen een compleet assortiment bestaande uit primers, lakken, voorbehandelingsproducten en muurverven. Dankzij de vele toepassingen en diversiteiten een prachtig merk dat volgens de laatste trends en ontwikkelingen uitbreidt.

Tollens

Het merk Tollens wordt regelmatig uitgedaagd over de kwestie van milieu en behandelt deze problematiek niet alleen met verantwoordelijkheid, maar ook met een zekere wil en motivatie. Bij Tollens staat het resultaat centraal en daarmee beoogt zij dezelfde belangen als de vakschilder zelf. De juiste afwerking en hoge kwaliteitseisen maken het tot een uiterst betrouwbaar merk.

Vernis Claessens SA

Het paradepaard Classidur Goldenclassic  van Vernis Claessens SA maakt dit merk een must op de inkooplijst. Deze verf isoleert spanningsvrij, biedt een eindresultaat van opmerkelijke kwaliteit met een zuiver witte, buitengewoon matte afwerking.  Claessens biedt milieuvriendelijke producten die presteert naar de wensen en eisen van de huidige verfmarkt.

Vewelux

Vewelux is de speciaal door de verfspecialisten van Van Wijk Verf samengestelde reeks muurverven, sierpleisters, lakverven en non-paint artikelen. Al meer dan twintig jaar een merk van professionele topkwaliteit, maar dan voor een aangename prijs. Exclusief bij Van Wijk Verf.

Vista Paint

Voor ieder te behandelen object heeft Vista Paint het product. Het coaten van bedrijfsvloeren, garagevloeren of daken, en het behandelen van zwembaden kan probleemloos met de coatings van Vista Paint. Voor ieder project dat met zorg en aandacht wordt doorlopen.

De Vos Verf

De Vos Verf is een degelijk familiebedrijf dat weet waaraan topkwaliteit verf en lak moet voldoen. De diverse productmerken, van Glazol lakken en Fluwex muurverven tot Remonta vernissen en Planol plamuren vormen een volledig assortiment dat gebouwen optimale bescherming biedt.

Wijzonol

Optimale kleurenopties en perfecte aanbreng met Wijzonol verf en lakken. Naast deze functionele eigenschappen worden deze coatings ook steeds vaker ingezet voor esthetische doeleinden. Denk daarbij aan het steeds kleurrijker worden van parkeergarages, wooncomplexen en zorgcentra. Naast een betere belastbaarheid wordt daarmee ook de leefbaarheid verbeterd.

Bespaar kosten en verhoog efficiëntie door advies van uw persoonlijke adviseur

Wilt u méér informatie over ons assortiment?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan ons.

    Al meer dan 5 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf