Lunchbox NS Station Enschede

Lunchbox NS Station Enschede afgestemd op omgeving

Schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen

Niels: “Al ruim 25 jaar werken wij voor de NS. Dankzij deze connecties werden wij door de NS in de gelegenheid gesteld om óók de Lunchbox, vlak naast station NS Enschede Kennispark te voorzien van een nieuwe uitstraling die past bij het streven van de NS Stations om de beleving van de reiziger te optimaliseren. Omdat NS Stations zich inspant om stationsgebouwen zo goed mogelijk af te stemmen op de directe omgeving van het station, is er na overleg met de heer Voois van de NS besloten om ook het stadion De Grolsch Veste – dat er vlak achter staat – bij te betrekken.”

Overschilderen of opnieuw beplakken?
“De stickers en platen van de Lunchbox waren aangetast door UV-straling, en daardoor niet meer in optimale staat. De vraag was dan ook of we de stickers moesten overschilderen of opnieuw moesten plakken. Voordat wij een plan maakten hebben wij onze vertegenwoordiger van Van Wijk Verf voor advies over de ondergrond gevraagd. Hij dacht goed mee en adviseerde toen om geen van beiden te doen, maar de stickers te verwijderen en een speciale soort verf (Libert Cryltane DTS 40) aan te brengen, waarop de nieuwe stickers goed zouden pakken.”

Station van reizigers, voor reizigers
“De gebruikte kleuren en materialen zorgen ervoor dat Station Enschede Kennispark meer en meer een station van reizigers, voor reizigers wordt. Toen we klaar waren was de NS-opzichter zo tevreden dat hij aan ons heeft gevraagd of wij ook enkele muurtjes en andere opvallende plekken in de omgeving wilden opknappen… en met hetzelfde succes!”

schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen

Over Schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen

Schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen richt zich op eigenlijk al het schilderwerk, straalwerk, onderhoud van panden voornamelijk van particulieren. Al méér dan de 12 jaar dat Gowie van Rijnsbergen bestaat, zolang zijn zij al klant bij Van Wijk Verf. Niels van Rijnsbergen, zijn zoon, legt uit: “Het unieke aan Van Wijk Verf is dat we altijd goed contact hebben. Uiterst persoonlijk en snelle hulp, ook op locatie. Ook denken de adviseurs pro-actief met je mee en bellen zij ons ook op wanneer ze nieuwe producten hebben.”

Meer weten over dit project, of hoe wij u verder kunnen helpen?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan onze marketingexpert.

  Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

  Samenwerken doet u met Van Wijk Verf

  Vestiging Tiel
  Kellenseweg 20
  4004 JD Tiel
  0344 – 614 141
  tiel@vanwijkverf.nl

  Vestiging Doetinchem
  Innovatieweg 21
  7007 CD Doetinchem
  0314 – 392 979
  doetinchem@vanwijkverf.nl

  Vestiging Ede
  Niels Bohrstraat 28
  6716 AM Ede
  0318 – 621 341
  ede@vanwijkverf.nl

  Vestiging Lichtenvoorde
  Mercatorstraat 10
  7131 PX Lichtenvoorde
  0544 – 379 089
  lichtenvoorde@vanwijkverf.nl

  Vestiging Nijmegen
  Energieweg 9
  6541 CW Nijmegen
  024 – 377 64 56
  nijmegen@vanwijkverf.nl

  Vestiging Arnhem
  Johannes Huddeweg 12
  6827 CB Arnhem
  026 – 361 57 78
  arnhem@vanwijkverf.nl

  Vestiging Zutphen
  Mercuriusweg 3-A
  7202 BS Zutphen
  0575 – 515 213
  zutphen@vanwijkverf.nl