Project
24 mei 2022

Villa in Naarden weer gezond en strak in de verf

Hak & Serbee schilderwerken

1-Villa-in-Naarden

Paul: “Via via kwamen we aan een prachtig project in Naarden. Een groot pand, waarvan we ieder jaar één gevel aanpakken. Toen wij bij het mooie landgoed aankwamen, viel het ons op dat er op meerdere punten in het hout, houtrot was ontstaan. We wilden deskundig advies over de beste aanpak qua stopverf, maar ook over wat de opbouw zou moeten zijn van de verschillende lagen buitenverf.”

Specifieke aanpak

Hans: “Ook de vertegenwoordiger van Van Wijk Verf, en tevens onze vaste adviseur, vond het een prachtig project. Hij legde ons uitgebreid uit wat de beste, specifieke aanpak was tegen het houtrot en welke lakken we het best konden gebruiken. Het advies om voor de Wijzonol grondlak HV en de SDT Ultra Hoogglans te kiezen hebben we niet in de wind geslagen, en gelukkig maar. We zijn namelijk niet zo snel tevreden, maar over dit project méér dan dat! Dus dat zegt wat. Nog belangrijker is: de klant is ook zeer tevreden. We mogen dus nog even door, komende jaren…”

Hans

Over Hak & Serbee Schilderwerken

Schildersbedrijf Hak & Serbee Schilderwerken bestaat uit twee zzp’ers die 16 jaar geleden zijn begonnen. Hans Hak en Paul Serbee schilderen met name voor particulieren, en verzorgen dan vooral het binnen- en buitenschilderwerk. Kwaliteit is leidend. Hans: “Wij zijn al vanaf het begin af aan klant bij Van Wijk Verf. We vinden het enorm prettig dat er iemand écht meedenkt over hoe we bijvoorbeeld met een bepaald soort ondergrond om moeten gaan, of welke nieuwe producten wellicht interessant voor ons zijn.”

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode