Project
19 april 2022

Tramstation bij Utrecht Centraal vraagt om 4100m2 plafondspuitwerk

Sylvester van Malsen Schilderwerken

2-Tramstation-bij-Utrecht-Centraal

Sylvester: “Mede dankzij de oude connecties bij de BAM in Utrecht heb ik deze opdracht gekregen. Zij vroegen om vakwerk in een korte tijd en weten dat ik daarin makkelijk beweeg. Het ging om 4100m2 spuitwerk van het de gigantische betonnen plafondplaten van het tramstation bij Utrecht Centraal op 6 meter hoogte. Ik heb meteen mijn vertegenwoordiger van Van Wijk Verf gebeld voor advies ter plaatse en om te zien of er zich eventuele problemen zouden kunnen voordoen en wat de prijzen per meter spuitwerk zouden zijn.”

Een mooi project

Ik kreeg een uitgewerkt verfadvies waarin me onder andere werd aanbevolen SPS Project EXT zwart te gebruiken. En dan is het verstand op nul en spuiten maar. Maar 4100m2 is wel erg veel om in één keer te doen, daarom hebben we het opgedeeld in fases van 400m2 per keer. Het is een mooi project, heb het ook op Facebook geplaatst en daar heb ik zoveel positieve reacties op gekregen en zoveel mensen mee bereikt!”

Vakschilder - Tramstation Utrecht - Sylvester van Malsen - 2

Over Sylvester van Malsen Schilderwerken

Sylvester van Sylvester van Malsen Schilderwerken is ruim 6 ½ jaar geleden gestart. Schilderen heeft hij met de paplepel ingegoten gekregen; zijn vader had ten slotte ook jaren een schildersbedrijf. Maar dat hij voor zichzelf wilde beginnen had hij altijd al geweten. Vanuit het oude bedrijf van zijn vader krijgt hij nog geregeld klussen van aannemers, maar zijn passie ligt met name op de particuliere markt waar hij dan zowel binnen- als buitenschilderwerk verricht. “Al vanaf het begin ben ik klant bij Van Wijk Verf, ik heb een goede band met al het personeel en vind het zeer prettig dat zij klachten en problemen altijd direct proberen op te lossen.”

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode