Non-paint producten

A-kwaliteit, ook uw favorieten

Voor een succesvol resultaat kiest u de beste verfproducten van uw favoriete merken. Maar de juiste hulpmiddelen mag u ook niet missen. Vind in het non-paint assortiment van Van Wijk Verf diverse lijmen, kitten en vulmiddelen van topkwaliteit. Ook een scala aan de beste kwasten, rollers, schuurmateriaal, verdunningen, schoonmaakmiddelen, afplakmateriaal, wandafwerking, werkschoenen en kleding is verkrijgbaar. Dankzij Van Wijk Verf werkt de vakschilder efficiënt en zorgvuldig met de beste kwaliteitsmiddelen.

Non-paints merkenassortiment

Lijmen, kitten en vulmiddelen

Den Braven

Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de ISO-gecertificeerde productie van hoge kwaliteit kitten, lijmen, purschuimen en technische aerosols voor de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen.

KöhlerWoodcap

KöhlerWoodcap heeft een indrukwekkend assortiment van 2-componenten reparatie-producten op basis van Epoxy of polyester en gebruiksklare plamuren waarmee kozijnen, ramen, deuren en steenachtige-en minerale oppervlaktes duurzaam en onzichtbaar kunnen worden gerenoveerd. Vooruitstrevende recepturen maken het merk zeer aantrekkelijk voor de gebruiker: sublieme toepassing voor een gelikt resultaat.

Polyfilla Pro

Met Polyfilla Pro is het probleemloos egaliseren, vullen en repareren. Bijvoorbeeld voor het egaliseren van minerale ondergronden zoals baksteen, beton, cementgebonden buitenpleisters heeft Polyfilla topproducten. Zoals zeer weerbestendig, en met efficiënte eigenschappen, waaronder ‘extra sneldrogend’ zorgen ervoor dat Polyfilla Pro resultaat levert dat langdurig in topconditie blijft.

Renovaid

Renovaid is een jonge en dynamische onderneming. Vanuit ervaring en expertise heeft het merk zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en applicatie van preventieve, curatieve en duurzame houtreparatie- en houtrenovatiesystemen voor het behoud en beheer van houtwerktoepassingen, kozijnwerken, timmer- en gevelelementen.

Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt Repair Care gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot- en schade.

Sika

Met het brede assortiment aan elastische voegkitten voor uiteenlopende toepassingen is Sika een populair merk in Nederland en de Benelux. Sika onderscheidt zich door het bieden van de beste producten voor voegafdichtingen voor gevels met hoge toelaatbare vervorming, de hoge UV-bestendigheid én chemische en mechanische bestendigheid.

Soudal

Vooraanstaand merk in silicone, lijm, PU-schuim en vergelijkbare producten voor de bouw- en maakindustrie. Soudal heeft tevens brandwerende en hittebestendige kitten en PU-schuimen.

Toupret

Een familiebedrijf dat zich sinds 1938 specialiseert in het produceren van schilderplamuur en deze wereldwijd verspreidt. Met een ruim aanbod aan vulmiddelen van fijne kwaliteit en veel gemak in het gebruik, precies zoals de vakschilder dit graag ziet.

Zusex

Het meest toegepaste epoxy houtrotreparatie product, dát is Zusex. Hoogwaardig reparatiemiddel met blijvende elasticiteit maakt het product perfect toepasbaar bij zowel kleine als grote reparaties. Met vijf soorten vulmiddel, van flexibele compound tot snelle reparatiepasta, zorgt Zusex voor een frisse, goede start van ieder project.

Kwasten, rollers en meer

Anza

Het merk Anza biedt een zeer uitgebreid assortiment aan kwasten, rollers en verfgereedschappen. Voor iedere soort verf is er wel een alternatief waarmee u verven en lakken indrukwekkend-goed aanbrengt. Anza zorgt middels innovatie voor steeds betere producten, zoals de Anza Titanium: geen vezelverlies, een perfecte balans in de hand en een zeer grote verfopname voor het beste gebruik.

Copenhagen Gold

De combinatie van schilder, het juiste materiaal en verf zorgt voor het perfecte eindresultaat, aldus Copenhagen Gold. Ongeacht het project: de Copenhagen Gold kwasten en rollers brengen verven en lakken streeploos aan. Kies uit het brede assortiment de ideale ondersteuning voor uw project.

Goudhaantje

Nederlandse kwaliteitsproducten, dat zijn de Goudhaantje kwasten. De productie van de vier collecties vindt plaats op een vooruitstrevende en ambachtelijke wijze. Producten worden constant volgens de laatste ontwikkelingen geoptimaliseerd: een onberispelijk resultaat voor de vakschilder als gevolg.

Staalmeester

Kiest u voor Staalmeester, dan kiest u voor ambachtelijke kwaliteit voor de vakman! Van gebogen penselen, de patentpuntkwasten tot zinkwitkasten en facade kwasten: kwasten van Staalmeester zijn traditioneel vakgereedschap met zuiver, Chinees varkenshaar. U kunt deze universele kwasten voor zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen verven gebruiken.

SHI

SHI biedt toegankelijke, doch goede kwaliteitskwasten, -rollers en schildersgereedschap. Door de producten te selecteren op constante kwaliteit, perfecte resultaten en een hoog gebruiksgemak creëert SHI een aantrekkelijk assortiment voor de vakschilder.

Schuurmateriaal

3M

Werk efficiënt en snel, gebruik de synthetische schuurkorrel van 3M. Hiermee kan hout, maar ook metaal en kunststof op een snelle, effectieve wijze geschuurd worden. Een stevige papieren onderlaag én vaste verlijming maken 3M het ideale schuurpapier voor iedere klus.

Hamach

De Hamach schuurproducten leveren de gladste afwerking, het object wordt moeiteloos klaargestoomd voor de eerste verflaag of primer. Met vele soorten schuurpapier, schuurmachines en beschermtape beantwoordt Hamach uw vragen en wensen.

Norton Abrasives

Kiest u de allerbeste, meest innovatieve hulpmiddelen? Dan kiest u in dit geval voor Norton Abrasives: met ergonomische schuurblokken ervaart u geen ongemakken, zeer gemakkelijk én prettig bij het schuren van houten oppervlakken. Volg contouren en verwijder de moeilijk te verwijderen lagen met het beste resultaat.

Sia Abrasives

Meer dan 140 jaar aan kennis, ervaring, innovatiekracht en ontwikkelingen maken Sia Abrasives een totaal-aanbieder van alle mogelijke schuurmiddelen in alle vormen die bestaan. Sia Abrasives is de schuurmiddelspecialist in Nederland, maar eigenlijk wereldwijd.

Verdunningen en schoonmaakmiddelen

Bleko Chemie

Met al 75 jaar bestaansrecht in de chemische industrie is Bleko Chemie één van de top-of-mind reinigingsproducten voor vakschilders. Met snelwerkende oplosmiddelen en prettige kwastreinigers weet Bleko Chemie hoe de vakschilder efficiënter werkt en met plezier aan de slag gaat!

UNIVERSOL

Universol is een verfreiniger, allesreiniger en ontvetter in één product. Tevens is het product de vervanger voor ammonia, biologisch afbreekbaar, én zeer veilig en zeer vriendelijk voor de huid dankzij het speciale recept. Universol is al 25 jaar de onschadelijke superontvetter die ingezet wordt als verfreiniger.

Afplakmateriaal

Deltec Tape

Deltec Tape kenmerkt zich door de verscheidenheid aan producten voor álle denkbare toepassingen. De Japanse, rijstpapieren Washi maskeertapes zijn gigantisch in opmars: in vergelijking met de reguliere crêpe maskeertape zorgt Washi voor nóg scherpere lakranden en laat géén lijmresten achter. De beste maskeertape voor ieder project, van Deltec Tape.

Kip Tape

De innovaties van Kip zijn voortdurend en blijvend indrukwekkend, zoals de nieuwste duotapes. Waarbij de beschermfolie nóg ‘slimmer’ aangebracht wordt door de dubbele werking. Kip biedt door constante onderzoeken en toevoegingen een zeer breed assortiment dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Kwabo

Onmisbaar voor de vakman: de afdekmaterialen van Kwabo. Met stuclopers, stuclopervellen en afdekvliezen, maar óók ademvliezen, raamfolie en zelfklevende beschermfolie biedt Kwabo alles voor uw project om tot een keurig eindresultaat te komen.

Technotape

Tape voor de professional: start met Technotape succesvol afplakken, verpakken, verkleven, verbinden, maskeren en beschermen. Jarenlange kennis maken Technotape één van de beste merken in de sector.

Wandafwerking

DPG

DPG is specialist in het ontwikkelen en produceren van sier- en spuitpleisters, muurverven en lakken. voor sterke merken als Hoeka en Prinssen maar ook als private label product. DPG denkt in kansen en oplossingen, altijd afgestemd op de wensen en behoefte van haar relaties, in elk opzicht: flexibel, snel en betrouwbaar.

Ekotex

Met Ekotex wandafwerking zijn de opties eindeloos, van ecologisch tot extra hygiënisch én van basisproduct tot excellente kwaliteit. Ekotex is altijd sterk, veilig en vooruitstrevend. Met de juiste toepassing is het resultaat langdurig.

NMC

Iedere vorm van wandafwerking is te vinden bij het assortiment van NMC. Wandlijsten, vloerplinten en plafondlijsten vindt u bij NMC in iedere stijl. Met fijne kwaliteitsproducten die elke ruimte nét dat beetje extra geven.

Orac Decor

Voor decoratieve afwerkingsproducten van hoge kwaliteit én de meest eenvoudige installatie komt u uit op Orac Decor. Middels de kunststoftechnologie zijn de sierelementen lichtgewicht én makkelijk te bewerken. Multifunctioneel bruikbaar voor elke ruimte.

Werkschoenen en kleding

Blåkläder

Iedere vorm van werkkleding met de beste duurzaamheid, zware kwaliteit én hoog comfort vindt u bij Blåkläder. Omdat Blåkläder zich richt op de vakspecialist worden altijd passende stoffen gebruikt die veiligheid en efficiëntie bieden in het dagelijkse werk.

Grisport

Grisport combineert veiligheid en kwalitatief hoogwaardige materialen met optimaal comfort en een stijlvolle look. Het Italiaanse merk creëert functionele en eigentijdse collecties, waarbij de perfecte pasvorm en topkwaliteit voorop staan. Grisport maakt gebruik van PU-, TPU- en nitrilrubber loopzolen en ontwikkelde het unieke HeelSupport systeem.

HAVEP

HAVEP gaat veel verder dan kwalitatieve werkkleding. Het merk biedt uitstraling, comfort en heeft zich gespecificeerd in veiligheid. De producten zijn zeer functioneel en worden volgens de laatste technieken en stofsoorten ontwikkeld.

Redbrick

De veiligheidsschoenen van Redbrick lijken net sneakers. De modieuze producten zijn onverwoestbaar, comfortabel en sportief. De sneakers hebben een carbon-neus en een sterke en soepele Kevlar zool.

SHOWA

De beste werkhandschoenen voor betere prestaties, dát is waar SHOWA naar streeft. Met gebruik van eigen machines, garens, coatings, polymeren en ontwerpen wordt de beste kwaliteit gewaarborgd. Voor iedere denkbare situatie heeft SHOWA de passende handschoen als oplossing, met speciale coatings, voeringen en de nieuwste technologieën.

Meer weten over wat een persoonlijke vakman kan toevoegen voor de vakschilder?

Wilt u méér informatie over ons assortiment?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan ons.

    Al 55 jaar betrouwbaar en innovatief

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf