Gereedschappen

Voor elke klus het juiste gereedschap

Met het juiste gereedschap maakt u elke klus efficiënt en veilig tot een goed resultaat. De uitgebreide selectie gereedschappen van Van Wijk Verf biedt de vakschilder alles wat daarvoor nodig is. Van de beste kwaliteit en tegen een betaalbare prijs.

Gereedschappen merkenassortiment

Steigers en ladders

Altrex

De beste klimmaterialen, stevig én stabiel. Het assortiment van Altrex onderscheidt zich door gebruik van lichtgewicht, oersterke materialen zoals aluminium. De Fiber-Deck platformen maken het schilderwerk nog handiger: meer grip, mobiel verrijdbaar en zeer snel te (de-)monteren.

Wienese

Op het gebied van professionele ladders, trappen, rolsteigers en maatwerkproducten is Wienese tientallen jaren een begrip. Het leveren van de beste kwaliteit draagt bij aan veiligheid, een allesbepalende factor voor Wienese. Door middel van het gebruik van lasrobots wordt met ultieme precisie geproduceerd, én met een eigen testfaciliteit wordt ieder product uitvoerig getest.

Skyworks

De specialist in toepassingen voor werken op hoogte: het merk Skyworks. Het is een alles-in-één-aanbieder, voor ladders en steigers, valbescherming en afscherming. Met Skyworks’ laatste ontwikkeling, de Sky-Secure rolsteiger, wordt veiligheid naar een hoger niveau gebracht.

Technisch gereedschap

AEG Powertools

Sinds de oprichting in 1898 heeft de ontwikkeling van nieuwe producten de allerhoogste prioriteit bij AEG Powertools. De introductie van de eerste draagbare boormachine in 1898 betekende de geboorte van elektrisch handgereedschap. Ruim 100 jaar later biedt AEG de professional nog steeds innovatieve, krachtige oplossingen.

Bahco

165 jaar toonaangevend in innovatie: door de jaren heen hebben zich veel ontwikkelingen en innovaties voorgedaan, maar Bahco blijft het toonaangevende merk voor hoogwaardig gereedschap. Bahco is het paradepaardje van SNA Europe.

Fein

FEIN hoort al sinds 150 jaar tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. En dat is zeker ook te wijten aan het feit dat FEIN tot op de dag van vandaag bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eigen eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

Festool

Sneller het perfecte resultaat behalen, dat kan met Festool. Door de krachtige innovaties, met wel 350 patenten en meer dan 80 prijzen is het merk een passievolle speler in de gereedschappenmarkt. Het werk van de vakman eenvoudiger maken, dát is het doel, en dat wordt dagelijks bereikt door het hoogwaardige Festool.

RUPES

Het Italiaanse merk RUPES levert toonaangevende gereedschappen die ontwikkeld zijn door onderzoek en nieuwe technologieën. Dankzij de uitstekende kwaliteit van haar producten, die tevens een zeer hoog gebruikscomfort bieden, erkend als een van de allerbesten.

Sievert AB

Of het draait om solderen, verhitten of verbuigen, voor thermisch gereedschap is Sievert AB dé oplossing in iedere situatie. Al 130 jaar is het een succesvolle producent van thermisch gereedschap, waarbij toepassing van nieuwe technologieën én designontwikkeling voorop staan.

Steinel

Thermisch gereedschap van de bovenste plank, qua kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Steinel maakt producten op basis van functionaliteiten en eenvoudige bediening, met een intelligent karakter en doordachte systemen.

Spuitapparatuur

Graco

Graco is wereldwijd marktleider, meest innovatieve marktspeler heeft het breedste productgamma op het gebied van spuitapparatuur. Door wereldwijde operatie en het centraal stellen van de vakman is de apparatuur altijd afgestemd op gebruiksgemak.

Wagner

Ontdek alle mogelijkheden voor het machinaal opbrengen van verf, lak, plamuur en meer! Laat u overtuigen door de vele voordelen van de nieuwste Wagner producten, gegarandeerd succes op een feilloos resultaat.

Meer weten over wat een persoonlijke vakman kan toevoegen voor de vakschilder?

Wilt u méér informatie over online marketing?

Vul hieronder uw gegevens in en verstuur uw vraag aan onze marketingexpert.

    Al meer dan 55 jaar uw betrouwbare en innovatieve partner

    Samenwerken doet u met Van Wijk Verf