Project
1 februari 2022

Pilotproject: containerleveringen voor Weijman

Weijman Vastgoedonderhoud BV

7-Pilotproject

Niek: “Onder het genot van een goede bak koffie bij Van Wijk Verf kwam opeens het idee: kunnen jullie ook in containers leveren? Het idee was dat we alle benodigdheden bij de hand en op voorraad zouden hebben, maar alleen betalen voor wat we gebruiken. Van Wijk Verf zou de levering dan beter kunnen plannen en minder vaak hoeven te bezorgen. Een echte win-winsituatie. Van Wijk Verf pakte meteen serieus door. Samen begonnen we een pilot-project in Utrecht. Zij regelden een kleine container als magazijn, lieten deze isoleren en inrichten met goede, stevige schappen.”

Het geoptimaliseerde bestelsysteem: zo werkt het

“Voor een vastgoedonderhoudsproject begint, geven wij aan Van Wijk Verf door welke producten allemaal gebruikt gaan worden en hoeveel we daarvan minimaal en maximaal nodig hebben. Van Wijk importeert deze gegevens in hun bestelsysteem en levert ons alle benodigdheden. Door middel van barcode-scanners geven wij door welke producten we uit het magazijn halen. Deze informatie gaat regelrecht naar het online bestelsysteem van Van Wijk Verf. Iedere twee weken komen zij dan deze producten leveren. Super! Daarnaast nemen zij voor ons gemak meteen ook alle afvalresten mee. Van lege blikken en plastic tot chemisch afval. En hebben we tussendoor toch nog spoedbestellingen? Dan komt Van Wijk Verf alsnog de volgende dag nog langs!”

“Er is geen enkele leverancier die dit heeft!”

“De pilot gaat binnenkort van start, maar ik ben nu al heel enthousiast. Alles is top geregeld! Natuurlijk werken wij als groot bedrijf met meerdere leveranciers, maar er is geen enkele leverancier die dít heeft. Van Wijk Verf is enorm innovatief en loopt echt voorop door zo mee te denken. Het is een fijne samenwerkingspartner waar je van op aan kunt. Een topmentaliteit waar je blij van wordt!”

Vastgoed - Container - Weijman - 2

Over Weijman Vastgoedonderhoud BV

Weijman Vastgoedonderhoud is gestart in 1908 als schildersbedrijf en uitgegroeid een belangrijke speler voor het resultaatgericht vastgoedonderhoud aan bestaande woningen en gebouwen. Niek Slots is Unit-leider Planmatig Onderhoud bij Weijman en daarmee (eind)verantwoordelijke van de planmatige onderhoudsprojecten.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode