Project
15 maart 2022

Oude kazerne in Ede teruggebracht naar authentieke stijl

SC Schilderwerken

Kazerne-ede

Silvano: “Van de nieuwe eigenaren van een oude Kazerne in Ede kreeg ik de vraag om het binnen- en buitenschilderwerk te regelen. Het houtwerk was verouderd en de oude verflagen bladerde hier en daar wat af. Maar de opdrachtgever wilde zoveel mogelijk het authentieke gevoel behouden, en de wens was dan ook om gewoon over de afgebladderde verf heen te verven. Zodat je de paarden en de tanks uit het verleden als het ware nog zou ruiken. Maar als vakman denk ik dan meteen: Hoe zorg ik ervoor dat de verf hecht? Is de ondergrond goed genoeg? Hoe zorg ik voor een goed systeem zodat de verf goed blijft zitten?

Verzekerd van kwaliteit en expertise

Van Wijk Verf is dan een perfecte sparringspartner. Mijn persoonlijke adviseur kwam direct op locatie langs, en dacht hardop mee met mijn visie en ideeën. Ook heeft hij foto’s gemaakt zodat hij zijn aanvullingen op het plan later kon uitwerken in een doordacht totaaladvies. Het is erg prettig om de klant met zo’n gegrond advies te overtuigen van een bepaalde kwaliteit en expertise. Het geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat; er heeft namelijk nóg een vakman naar gekeken! De reacties over de oplevering waren dan ook zeer enthousiast, en ik kreeg zelfs aanvullende opdrachten. De binnenkant is af, maar de buitenkant van de kazerne volgt. En ook daar heb ik weer heel veel zin in!”

Kazerne-Ede-2

Over SC Schilderwerken

SC Schilderwerken is een schildersbedrijf in Ede dat zich vooral richt op het binnen- en buitenschilderwerk voor particuliere eigenaren of kleine aannemers. Eigenaar Silvano Crea is in 2007 begonnen en heeft sinds 5 jaar 1 persoon in loondienst. Goed werk, juiste opbouw en kwaliteit, dat is waar Silvano voor staat en wat hij – samen met de service, goede prijzen en prettige mensen – ook vindt bij Van Wijk Verf.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode