Project
14 december 2021

Lunchbox NS Station Enschede afgestemd op omgeving

Schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen

3-Lunchbox-NS-Station

Niels: “Al ruim 25 jaar werken wij voor de NS. Dankzij deze connecties werden wij door de NS in de gelegenheid gesteld om óók de Lunchbox, vlak naast station NS Enschede Kennispark te voorzien van een nieuwe uitstraling die past bij het streven van de NS Stations om de beleving van de reiziger te optimaliseren. Omdat NS Stations zich inspant om stationsgebouwen zo goed mogelijk af te stemmen op de directe omgeving van het station, is er na overleg met de heer Voois van de NS besloten om ook het stadion De Grolsch Veste – dat er vlak achter staat – bij te betrekken.”

Overschilderen of opnieuw beplakken?

“De stickers en platen van de Lunchbox waren aangetast door UV-straling, en daardoor niet meer in optimale staat. De vraag was dan ook of we de stickers moesten overschilderen of opnieuw moesten plakken. Voordat wij een plan maakten hebben wij onze vertegenwoordiger van Van Wijk Verf voor advies over de ondergrond gevraagd. Hij dacht goed mee en adviseerde toen om geen van beiden te doen, maar de stickers te verwijderen en een speciale soort verf (Libert Cryltane DTS 40) aan te brengen, waarop de nieuwe stickers goed zouden pakken.”

Station van reizigers, voor reizigers

“De gebruikte kleuren en materialen zorgen ervoor dat Station Enschede Kennispark meer en meer een station van reizigers, voor reizigers wordt. Toen we klaar waren was de NS-opzichter zo tevreden dat hij aan ons heeft gevraagd of wij ook enkele muurtjes en andere opvallende plekken in de omgeving wilden opknappen… en met hetzelfde succes!”

Vakschilder - Lunchbox NS Station Enschede - Van Rijnsbergen - 2

Over Schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen

Schildersbedrijf Gowie van Rijnsbergen richt zich op eigenlijk al het schilderwerk, straalwerk, onderhoud van panden voornamelijk van particulieren. Al méér dan de 12 jaar dat Gowie van Rijnsbergen bestaat, zolang zijn zij al klant bij Van Wijk Verf. Niels van Rijnsbergen, zijn zoon, legt uit: “Het unieke aan Van Wijk Verf is dat we altijd goed contact hebben. Uiterst persoonlijk en snelle hulp, ook op locatie. Ook denken de adviseurs pro-actief met je mee en bellen zij ons ook op wanneer ze nieuwe producten hebben.”

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode