Nieuws
3 november 2023

Vloeradvies: Onze meerwaarde is jouw meerwaarde als professional

Vloeradvies

Vragen jouw klanten om vloeradvies of zelfs de uitvoering ervan? Dan hoef je daar geen nee op te zeggen. Bij Van Wijk Verf zijn we namelijk meer dan een verfgroothandel, maar regelen we het samen met jou.

Je komt ze vast tegen, van die klussen waar meer moet gebeuren dan alleen schilderwerk. En als je dan de vraag krijgt of je ook de vloer kunt voorbehandelen of coaten, dan wil je geen ‘nee’ verkopen. Maar als je niet heel erg bekend bent met dit soort werkzaamheden, dan kun je zeker bij Van Wijk Verf terecht.

Specialist in vloeradvies

Via ons schakel je een specialist in die er alles van weet en er dagelijks mee bezig is. Voor een goede prijs levert deze ook hoge kwaliteit. Daar kun je bij Van Wijk Verf op vertrouwen. Op die manier weet je dat het in goede handen is en verras jij je klant met een compleet pakket aan werkzaamheden.

Maak van onze meerwaarde dus ook jouw meerwaarde. En laat dit soort aanvragen niet aan je voorbij gaan. Bij Van Wijk Verf staan onze adviseurs voor je klaar om ook andere uitdagende vragen te beantwoorden, want wij helpen je verder.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode