Nieuws
29 maart 2024

Deuren Van Wijk Verf Wijchen 2 april open

Van Wijk Verf Wijchen

VAN WIJK VERF WIJCHEN GAAT OPEN | Na maanden keihard werken, is het 2 april dan echt zo ver. De deuren van ons nieuwe filiaal gaan open. Wijchen is een schat rijker. Van Wijk Verf is namelijk neergestreken op een strategische plek om meer klanten te voorzien in producten, service, kennis en zelfs een gezellig praatje.

Zoals je van Van Wijk Verf gewend bent, is ook hier in Wijchen het grootste assortiment aan verf en verf-gerelateerde producten te vinden. Met merken waar je hart sneller van gaat kloppen, producten die jouw werk gemakkelijker maken en medewerkers die jou verder helpen om jouw project naar een hoger niveau te tillen.

Bereikbaarheid: Altijd en overal bereikbaar

Wij staan voor je klaar, voor de klus van vandaag en de voor de kennis van morgen. En al onze diensten zijn zoals je ze van ons gewend bent. Altijd gratis bezorging, gemakkelijk online bestellen via WhatsApp, de online catalogus of de bestelapp. Wij zijn altijd bereikbaar, zowel online als fysiek.

Je vindt wat je nodig hebt

Het grootste assortiment vind je ook weer bij Van Wijk Verf Wijchen terug. Van meer dan 100 merken en meer dan 15.000 verschillende kwaliteitsproducten. En dat allemaal tegen scherpe groothandelsprijzen. Je vindt bij ons altijd wat je nodig hebt.

Kom dus gerust langs op onze nieuwe locatie van 2 april. Je vindt ons aan de Bijsterhuizen 30-11A in Wijchen.

 

Openingstijden

maandag – donderdag:
07.00 – 17.00 uur
vrijdag: 07.00 – 16.00 uur
zaterdag: gesloten

 

Contactgegevens

024-2001239
06 – 51885419
wijchen@vanwijkverf.nl

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode