Nieuws
22 maart 2022

Van Wijk Verf is partner van klimaatbestendig Wijzonolbos

018

Urgente milieu- en klimaatproblemen vragen van ons dat we investeren in duurzame ontwikkelingen. Bij ons zit duurzaamheid in de genen, net zoals bij Wijzonol. Daarom helpen ook wij Nationaal Park De Hoge Veluwe om het park voor de komende generaties te kunnen behouden door het herbeplanten van dode fijnsparren. Als partner van het Wijzonol bos hebben wij vandaag het certificaat van deelname uitgereikt gekregen. Later dit jaar, tijdens de officiële opening, zullen wij symbolisch de eerste boom zelf gaan planten.

Het herbeplanten van deze bomen ondersteunt CO2 compensatie en draag zo bij, aan onze ambitie om onze CO2 uitstoot de komende jaren drastisch te verlagen. Het totale bos telt uiteindelijk ongeveer 3.000 bomen, wat goed is voor een CO2 compensatie van 9.156 buitenschilderbeurten met de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak. Met onze bijdrage voor het planten van 67 bomen compenseren wij ca. 200 buiten schilderbeurten.

Samen voor duurzamer vastgoedonderhoud!

Meer weten?

Je persoonlijk adviseur vertelt je natuurlijk graag meer. Of je kan ook altijd bellen naar onze hoofdvestiging in Tiel via: 0344 – 614 141. Of met de dichtstbijzijnde locatie.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode