Nieuws
2 november 2021

Van Wijhe en Van Wijk Verf

009

Onze geschiedenis samen

In een zoektocht naar een betrouwbare partner vonden Van Wijhe Verf en Van Wijk Verf elkaar. De twee familiebedrijven genieten beide al veertig jaar van deze mooie samenwerking.  Van Wijhe Verf en Van Wijk Verf vullen elkaar perfect aan!

Bekijk de video waarbij Sarry van der Scheer, van Van Wijhe Verf, vertelt over hoe het allemaal begon.

De samenwerking vandaag de dag

Van Wijk Verf en Van Wijhe Verf werken al ruim veertig jaar samen. Joop van den Berg, key accountmanager bij Van Wijhe Verf, vertelt: “Van Wijk Verf is onze ambassadeur in Gelderland. Zij zijn onze ogen, onze oren, onze spreekbuis. Een fantastische marktpartij die Wijzonol ademt, spreekt en beleeft.”

Bekijk de video om een volledig beeld te krijgen van de samenwerking tussen beide familiebedrijven.

Onze toekomstbeeld

De familiebedrijven Van Wijhe Verf en Van Wijk Verf kunnen terugkijken op een jarenlange succesvolle samenwerking. Hoe kijken zij naar de toekomst? Edwin van Broekhuizen, Manager Verkoop Nederland bij Van Wijhe Verf: “Zolang wij onze eigen wedstrijd spelen, geloven in samenwerken met partners, dichtbij onze klanten blijven staan en ons ook bewust blijven van het unieke dat wij in huis hebben, dan denk ik dat wij een fantastische toekomst hebben.”

Bekijk de video om een volledig beeld te krijgen van de samenwerking tussen beide familiebedrijven.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Van Wijk Verf? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ontdek wat het betekent om met professionals te werken die jouw business begrijpen, altijd voor je klaarstaan en je écht verder helpen.

Eric en Gertjan

Verkoop binnendienst

Vind een filiaal in de buurt

Plaatsnaam, adres of postcode